Αλέξανδρος Μπουρδούμης για Λένα Δροσάκη: «Μετά το διαζύγιο, παραμένουμε οικογένεια για τον γιο μας»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 22/12 καλεσμένος στην εκπομπή Μega Καλημέρα, και μέσα σε όλα, μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τη σχέση που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του, Λένα Δροσάκη αλλά και τον ρόλο τους ως μπαμπάς.

«Το ότι έχουμε χωρίσει με τη Λένα Δροσάκη, δε σημαίνει ότι δεν είμαστε οικογένεια. Παραμένουμε οικογένεια με την έννοια του ότι υπάρχει μαμά και μπαμπάς. Θεωρώ πως αυτό που κυρίως θέλει το παιδί είναι να καταλάβει ότι οι γονείς του είναι εκεί, το αγαπάνε, το φροντίζουν και κάνουν ό,τι μπορούν για να μεγαλώσει όσο καλύτερα γίνεται. Το υπόλοιπο κομμάτι είναι μεταξύ των δυο. Φροντίζουμε να περάσει καλά, ειδικά αυτές τις μέρες, να ευχαριστηθεί τις γιορτές, να νιώσει όλο αυτό το κλίμα…» ανέφερε αρχικά ο Αλέξαδρος Μπουρδούμης.

Σχετικά με τον ρόλο του ως μπαμπάς, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είπε: «Σαν μπαμπάς θέλω να πιστεύω ότι είμαι παρών. Αυτό προσπαθώ και συνεχίζω να κάνω ακόμα και τώρα, μετά το διαζύγιο. Θα ρωτήσουμε τον Αναστάση αργότερα να μας πει πως είμαι ως μπαμπάς. Άγχη έχω συνέχεια ως μπαμπάς, η αγωνία δε νομίζω ότι σταματά ποτέ… Νομίζω ότι τα παιδιά έχουν κάτι από τη φύση που τα προστατεύει. Θυμάμαι κάποια στιγμή όταν ήμουν μωρό, κάπως τον σηκώσαμε και κάπως χτύπησε το κεφαλάκι του. Τρομάξαμε με τη Λένα, πήραμε την παιδίατρο και μας εξηγούσε ότι τα παιδιά, όταν είναι μωρά είναι έτσι φτιαγμένα που το κεφάλι τους δεν παθαίνει τίποτα και ότι εμείς τρομάξαμε, εκείνο δεν τρόμαξε καθόλου».

Τέλος, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε και για την απόφασή του να είναι δίπλα στη Λένα Δροσάκη στη δικαστική περιπέτεια που είχε παρά τα όποια προβλήματα είχαν δημιουργηθεί ανάμεσά τους.

«Δε χρειάζεται όταν ένα ζευγάρι έχει ένα θέμα, να βγαίνει στις κάμερες και να μιλάει γι’ αυτό. Ήμουν παρών στο δικαστήριο για να στηρίξω τη Λένα και να στηρίξω και όλο αυτό που συνέβη εκείνη την περίοδο. Δεν ήταν κάτι που κράτησε ένα μήνα. Κράτησε 2-2,5 χρόνια… Ήθελα να είμαι παρών γι’ αυτό που έχει συμβεί. Όταν παίρνεις μια θέση, έχει πάντα και ένα κόστος… » είπε ο ηθοποιός.

Read More

And More