Αλέξανδρος Μπουρδούμης για το διαζύγιο από τη Λένα Δροσάκη: «Δεν έδινα τροφή γι’ αυτό, δεν ήταν εύκολο»

Μετά από ένα φορτωμένο επαγγελματικά καλοκαίρι, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε στο «Στούντιο 4» και μίλησε για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το διαζύγιο από τη Λένα Δροσάκη, με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης εξομολογήθηκε: «Σαφώς υπάρχει μία συζήτηση όταν υπάρχει διαζύγιο. Κάπου συμφωνείς, κάπου δε συμφωνείς, υπάρχουν κάποιες διενέξεις και κάπως καταλήγουν τα πράγματα. Νομίζω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση, όταν ήδη είχαμε χωρίσει με τη Λένα και έπρεπε να βρεθώ σε κάποιες συνεντεύξεις, δεν έδινα τροφή για το γεγονός αυτό. Δεν μιλήσαμε για το διαζύγιο, να μπαίναμε στη διαδικασία να κάναμε ανακοίνωση; Δεν ήταν εύκολο, αλλά έλεγες ότι θα το περάσω και δε θα δώσω τροφή για περαιτέρω συζήτηση».

Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε για τη συνεργασία του με τη Λένα Δροσάκη, την περίοδο που είχαν αποφασίσει να πάρουν διαζύγιο. «Αυτό είχε μία τεχνική δυσκολία. Δεν θα παίζαμε μπουνιές. Είχαμε μία επαγγελματική υποχρέωση που στόχος ήταν να τελειώσει και μετά να βγει αυτό προς τα έξω. Ξέρω ότι εφόσον βρίσκεσαι σε ένα συγκεκριμένο μέρος, θα έρθουν να σε βρουν».  

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν είχαμε απόσταση επειδή δουλεύαμε μαζί εκείνη την περίοδο. Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να διαχειριστείς, έχουμε κι ένα μικρό παιδί και πρέπει με έναν τρόπο να δείξεις ψύχραιμος. Τα διαχειρίστηκα αυτά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δεν ξέρω τι έχω πετύχει και τι δεν έχω πετύχει. Προσπαθώ να είμαι παρών στη ζωή του παιδιού μου, αυτό είναι το κυρίαρχο. Αυτό προσπαθώ, αλλά και τη σχέση μου με τη μαμά του παιδιού μου, τη Λένα, να προσπαθούμε να συνεννοηθούμε αναφορικά με πράγματα και υποχρεώσεις του παιδιού».

Read More

And More