Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Η απάντηση στην Ελένη Μενεγάκη για το όνομα του γιου του: «Είναι συμβολικό»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με αφορμή την παράσταση, «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Στο κλείσιμο της συνέντευξής του, η παρουσιάστρια του Mega αναφερόμενη στον γιο που απέκτησε ο ηθοποιός με τη Λένα Δροσάκη, ρώτησε για το όνομά «Αναστάσης» που επέλεξαν για τον μικρό τους. 

«Δεν είναι τυχαίο, είναι το όνομα του πατέρα μου, τον οποίο όμως δεν τον φωνάζουμε Αναστάση, αλλά Τάσο. Άρεσε πάρα πολύ στην Λένα το όνομα Αναστάσης γιατί έχει και πάρα πολλά “Α”», απάντησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε: «Διάβαζα σήμερα στα θέματα ότι στη Μεγάλη Βρετανία το πρώτο αυτή τη στιγμή στη λίστα με τα ονόματα που επιλέγουν είναι το όνομα Αναστασία».

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης απάντησε: «Η έμπνευση ήρθε από το όνομα του πατέρα μου. Δεν είχα στο μυαλό μου ότι πρέπει να πάρει το όνομα του μπαμπά μου, απλά το Αναστάσης μας άρεσε πάρα πολύ. Έχει και το κομμάτι της Ανάστασης, έχει κάτι απ’ όλα. Είναι συμβολικό και μας αρέσει».

Read More

And More