Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η σχέση του με την Λένα Δροσάκη μετά το διαζύγιο και ο ρόλος του στο «Ναυάγιο» του Mega

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!». Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την πατρότητα, τη σχέση του με την Λένα Δροσάκη μετά το διαζύγιό τους, ενώ αποκάλυψε πως εισβάλλει στη σειρά του Mega, «Το Ναυάγιο».

«Είμαστε σε ένα καινούριο πλαίσιο, το βρίσκουμε μέρα με τη μέρα. Δεν υπάρχει οδηγός επιβίωσης σε αυτό το κομμάτι. Το επάγγελμά μας είναι επίφοβο ακόμη και για τα προγράμματα, δεν έχουμε σταθερό πρόγραμμα. Υπάρχει μια αστάθεια. Προσπαθούμε να είμαστε εκεί και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον σε οτιδήποτε συμβεί. Μένω πολύ κοντά στο σπίτι και λειτούργησε αυτό» αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για τις σχέσεις του με την πρώην σύζυγό του.

«Βλέπω ότι έχουμε δεθεί περισσότερο με το παιδί μου, κι κάνουμε περισσότερα πράγματα. Πηγαίνουμε βόλτες, θέατρο. Είναι πολύτιμες οι ώρες πια με τον γιο μου. Παίζουμε με την συνθήκη δεν παίζουμε έναν ρόλο. Είμαι πλήρως αφοσιωμένος στον γιο μου», τόνισε ο ηθοποιός.

 

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θα συμμετάσχει στο «Ναυάγιο» και μίλησε γι’ αυτή την εμπειρία: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ξεκινάω αύριο γυρίσματα. Ο ρόλος μου θα είναι πολύ ενδιαφέρων, θα είμαι ο δικηγόρος που θα υπερασπιστεί τα θύματα του ναυαγίου».

Read More

And More