Αλέξανδρος Νικολαϊδης: «Έσπασε» η Ζωή Κρονάκη – «Του έκανα συνέντευξη πριν από πέντε μήνες»

Ανείπωτη θλίψη στο Πανελλήνιο προκάλεσε η είδηση πως ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών, αφού πάλεψε γενναία με τον καρκίνο. 

Η Ζωή Κρονάκη, η οποία είχε πάρει την τελευταία συνέντευξη στον Ολυμπιονίκη και τη σύζυγό του για τις «Μαμά-δες» μίλησε συγκινημένη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη στην εκπομπή «Δύο στη Μία».

«Είναι αυτό που έγραψα στο μήνυμά μου ότι ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης είναι φως για όλους μας. Χθες με το που έσκασε το θέμα και πραγματικά ανατριχιάσαμε όλοι. Εγώ όταν άκουσα την είδηση έπαθα τεράστιο σοκ γιατί του είχα κάνει μία συνέντευξη πριν από πέντε μήνες. Με πήραν συνάδελφοι πολλά τηλέφωνα για να με ρωτήσουν πως ήταν εκείνο το διάστημα. Δεν καταλάβαμε τίποτα και δεν αισθάνθηκα τίποτα.

Το μόνο που είδα ήταν ότι επρόκειτο για έναν άνθρωπο, ο οποίος λάτρευε τη γυναίκα του. Της κρατούσε το χέρι σε όλη τη διάρκεια της κουβέντας. Δεν μπορώ όταν μιλώ για αυτά. Μου έκανε εντύπωση γιατί σε δεύτερη ανάγνωση ο άνθρωπος αυτός, όταν ήρθε στις Μαμά-δες, γνώριζε ήδη το πρόβλημα της υγείας του κι η Δώρα. Προσπαθούσα να καταλάβω που βρήκε τη δύναμη και το κουράγιο να έρθει να μιλήσει; Ήρθε να μιλήσει για το θεσμό της οικογένειας, τα παιδιά του, το αθλητικό ιδεώδες και την οπαδική βία» ανέφερε η Ζωή Κρονάκη.

 

Read More

And More