Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του πατέρα του και οι αμηχανία στις ερωτήσεις για την Αφροδίτη Λιάντου

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης στην εκπομπή «Γεια σου» και στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα. Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά «Γη της ελιάς» μίλησε για την υποκριτική, τη σχέση του με την Αφροδίτη Λιάντου και το σοβαρό πρόβλημα υγείας του πατέρα του.

Αρχικά, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης εξομολογήθηκε: «Ο βασικός λόγος που έφυγα από την Κύπρο ήταν για να είμαι στην Αθήνα, κοντά στο σπίτι μου και να ασχοληθώ με το θέατρο. Με τη “Γη της ελιάς” είμαι υπερευχαριστημένος. Τη σκέφτομαι με αγάπη και νοσταλγία. Ήταν μια πολύ ωραία συνεννόηση με την παραγωγή και τον Αντρέα Γεωργίου.

Εγώ αποφάσισα εν τέλει να ασχοληθώ με την υποκριτική γιατί από μικρός θαύμαζα τους ηθοποιούς».

Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης μίλησε για τη μάχη του πατέρα του με σοβαρό πρόβλημα υγείας. «Ο καρκίνος είναι δύσκολο πράγμα. Πάνω από όλα αγάπη, φροντίδα, υπομονή κι ελπίδα. Τώρα είναι καλά ο πατέρας μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στη σχέση με την Αφροδίτη Λιάντου, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης δήλωσε: «Έχω μιλήσει αρκετά για την προσωπική μου ζωή, νιώθω λίγο άβολα γιατί δεν ξέρω όταν πω κάτι πώς θα παίξει παντού την άλλη μέρα. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο καιρό, αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί. Μέχρι που είπαμε ότι δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι. Τέλεια πάει η συγκατοίκηση. Πάντα και οι δύο κάνουμε δουλειές. πιο εύκολο να είναι και οι δύο ηθοποιοί γιατί καταλαβαίνουν τα ωράρια και τις δυσκολίες. Δεν θα γίνει γάμος τώρα. Θεωρώ ότι είμαι ακόμα μικρός. Στο μέλλον εννοείται».

Δες όλη τη συνέντευξη στον ΣΚΑΪ:

Read More

And More