Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας μίλησε για τη σχέση του με την επιτυχία, τα χρήματα αλλά και την ευθύνη που αισθάνεται απέναντι στο κοινό που τον ακολουθεί, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην εκπομπή «Στούντιο στις 3».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο δημοφιλής stand-up comedian, που τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό του πιστό κοινό, παραδέχτηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι υπήρξαν στιγμές που ενδεχομένως υπερεκτίμησε την οικονομική αξία της δουλειάς του, χωρίς ωστόσο να θεωρεί ότι η αναγνωρισιμότητα τον έκανε να χάσει την αίσθηση του μέτρου ως άνθρωπος.
«Δεν την “άκουσα” με την έννοια ότι κάποιος είμαι, αλλά την “άκουσα” πολλές φορές πιστεύω ζητώντας χρήματα τα οποία ήταν λίγο παραπάνω από ό,τι πρέπει… Τα πήρα βέβαια. Τα χρήματα είναι και μία φάση για να καταλάβεις το δικό σου μέγεθος σε ένα σύμπαν που είσαι ανύπαρκτος», εξομολογήθηκε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.
Στη συνέχεια, ο γνωστός κωμικός στάθηκε στη σχέση εμπιστοσύνης που δημιουργείται ανάμεσα στον καλλιτέχνη και τους θεατές, επισημαίνοντας πως το εισιτήριο μιας παράστασης συνοδεύεται και από μια προσδοκία: να περάσει ο κόσμος καλά.
«Όταν ο άλλος έχει πληρώσει για να σε δει η εμπιστοσύνη χτίζεται. “Κάνε μας να γελάσουμε, πληρώσαμε”. Είναι μία νίκη κάθε βράδυ», ανέφερε χαρακτηριστικά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
