Αλέξης Γεωργούλης: Έξαλλος ο Κώστας Κρομμύδας με τη δήλωση της Μάγδας Τσαγγάνη – «Το χειρότερο που θα μπορούσα να ακούσω»

Στην εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ μίλησε ο Κώστας Κρομμύδας για την γνωριμία του με τον Αλέξη Γεωργούλη αλλά και τις αντιδράσεις των καλλιτεχνών μετά την είδηση για την καταγγελία εναντίον του από γνωστή δικηγόρο και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Ο Κώστας Κρομμύδας δεν μάσησε τα λόγια του με τις δηλώσεις που έκανε η ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη η οποία ανέφερε πως οι «γυναίκες κυνηγούσαν από πίσω τον Γεωργούλη σαν τα σκυλιά».

«Είναι το χειρότερο που θα μπορούσα να ακούσω από το στόμα μιας γυναίκας, ότι τρέχανε από πίσω του οι γυναίκες σαν τα σκυλιά. Πόσο υποτιμητικό είναι αυτό για μια γυναίκα η οποία το λέει για άλλους γυναίκες», είπε ο Κώστας Κρομμύδας.

Και πρόσθεσε: «Επειδή έχω ζήσει ένα καλοκαίρι με τον Αλέξη Γεωργούλη, ζούσε όντως όλο τον θαυμασμό από τις γυναίκες, αλλά να λέει μια γυναίκα αυτή τη δήλωση, είναι υποτιμητικό και για την ίδια την κυρία Τσαγγάνη που δεν θεωρώ ότι το εννοούσε, κάτι άλλο ήθελε να πει», είπε στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Δες το παρακάτω βίντεο με τη δήλωση της Μάγδας Τσαγγάνη αλλά και την αντίδραση του Κώστα Κρομμύδα:

Read More

And More