Αλέξης Γεωργούλης: «Για να μαλώσεις μαζί του πρέπει να έχεις μεταπτυχιακό», λέει ο φίλος του, Κρις Βάλλας

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις γύρω από την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη μια εβδομάδα μετά την είδηση για την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης.

Οι δικοί του άνθρωποι και όσοι συναναστρέφονται όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στον Αλέξη Γεωργούλη, εξακολουθούν να δηλώνουν πως ουδέποτε είχαν αντιληφθεί κάτι παράξενο στον χαρακτήρα του, ενώ τονίζουν πως ο ευρωβουλευτής και ηθοποιός απέφευγε πάντα τους καυγάδες.

Ο Κρις Βάλλας, ένας από τους «κολλητούς» του φίλους μίλησαν στο Star και στην Άννα Σταματιάδου.

«Ο Αλέξης δεν είναι βίαιος, δεν είναι κακοποιητής. Πάντα σέβομαι την πλευρά του θύματος. Για να μαλώσεις με τον Αλέξη Γεωργούλη πρέπει να έχεις… μεταπτυχιακό. Δεν έχει με κανέναν έχθρα και ποτέ δεν είχε. Και με συντρόφους που είχε παλιά στο παρελθόν, έχει τις καλύτερες σχέσεις και όλοι τον αγαπάνε. Τώρα γιατί έμπλεξε σε αυτόν τον κυκεώνα δεν μπορώ να το ξέρω», ανέφερε για την υπόθεση.

Και πρόσθεσε: «Δεν ήξερε τίποτα απολύτως, χωρίς να θέλω να πω κάτι μεμπτό για την άλλη πλευρά. Η αλήθεια θα λάμψει, η δικαιοσύνη θα τα βρει για ποιον λόγο γίνανε όλα αυτά», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του Star ο Κρις Βάλλας.

Από την πλευρά της Ελένης Χρονοπούλου ο θείος της σε επικοινωνία με το Star δηλώνει: «Ό,τι λέει η ίδια είναι ακριβές και αληθινό. Θέλει να προστατέψει την κοινωνία, τα άλλα κορίτσια και να καταδείξει ότι πίσω από αγγέλους, μπορεί να κρύβονται δαίμονες», ανέφερε ο θείος της καταγγέλλουσας. 

Read More

And More