Αλέξης Γεωργούλης: Η Νάιλα του Greece’s Next Top Model απαντά για τις φήμες που τους ήθελαν σε σχέση

Η Νάιλα, η πανέμορφη γαζέλα που ξεχώρισε το 2009 στο Greeces Next Top Model του ΑΝΤ1 και ενθουσίασε τους κριτές με τις άψογες αναλογίες της, μίλησε στο Πρωινό και στη Φαίη Φώτου για τη σχέση της με τον Αλέξη Γεωργούλη.

Το μοντέλο διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον ηθοποιό και δήλωσε ξεκάθαρα πως αν ο Αλέξης Γεωργούλης χρειαστεί τη στήριξή της θα την έχει.

Πιο συγκεκριμένα η Νάιλα δήλωσε: «Σοκαρίστηκα, γιατί εγώ τον ξέρω αρκετά χρόνια. Έχω συνεργαστεί μαζί του και σε μία ταινία. Είναι τόσο κύριος, τόσο καλός άνθρωπος, συνεργάσιμος. Μου φαίνεται πολύ παράλογο όλο αυτό. Δεν πιστεύω ότι θα έκανε όλα αυτά για τα οποία κατηγορείται, πολύ δύσκολο. Έχει καλή ψυχή, είναι καλός άνθρωπος, κύριος. Μου φαίνεται πολύ κουλή αυτή η κατηγορία».

Στην έντονη φημολογία του παρελθόντος που τους ήθελε να διατηρούν σχέση, η Νάιλα απάντησε: «Δεν ήμασταν ζευγάρι, ήμασταν πάρα πολύ καλοί φίλοι και γι’ αυτό τονίζω ότι ήταν πολύ καλός άνθρωπος με καλή ψυχή. Και μου κάνει εντύπωση αυτή η κατηγορία. Άμα χρειαστεί τη στήριξή μου, θα την έχει εννοείται».

Read More

And More