Αλέξης Γεωργούλης: Η πρώτη συνέντευξη μετά τις καταγγελίες – «Θέλω να πάω σε μια δεύτερη θητεία»

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τις καταγγελίες παραχώρησε ο Αλέξης Γεωργούλης μιλώντας σε ζωντανή σύνδεση με τον Σωτήρη Πολύζο στην εκπομπή «Κεντρική Ελλάδα Καλημέρα».

Ο γνωστός ηθοποιός, με αφορμή τις Ευρωεκλογές, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να εκτίσει και δεύτερη θητεία, ενώ ο παρουσιαστής, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις καταγγελίες, τονίζοντας πως ο Αλέξης Γεωργούλης δεν μπορεί να κάνει κάποια δήλωση. 

«Κάποιος θα πει “Έχεις τον Γεωργούλη και δε τον ρωτά για όλη αυτή την ιστορία;” Και θα πω εγώ, ότι αν ο Αλέξης Γεωργούλης μπορούσε δεν θα το έλεγε απλώς, θα το βροντοφώναζε, αλλά δεν είναι στο δικό του χέρι να κάνει δηλώσεις», είπε ο Σωτήρης Πολύζος. 

«Υπάρχουν προτάσεις, οι Ευρωκλογές για εμένα είναι κάτι το οποίο για εμένα θα σηματοδοτούσε μια νέα θητεία, δηλαδή θα ζητούσα από τον κόσμο να προσπαθήσω να παλέψω σε μια νέα θητεία. Αυτή η σκέψη με εξιτάρει πάρα πολύ, θα ήθελα πολύ να πάω σε μια δεύτερη θητεία. Πρέπει να το σκεφτώ πολύ καλά σε συνάρτηση με το τι γίνεται στην Ελλάδα και που μπορεί να σταθεί μια τέτοια οπτική γωνία που έχω εγώ», ανέφερε ο Αλέξης Γεωργούλης. 

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα

Read More

And More