Αλέξης Γεωργούλης: «Ήταν ένας τυφώνας λασπολογίας, εκεί κάθισα τελείως απ’ έξω και το έκοψα»

Καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού και στο Καλύτερα δε Γίνεται βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Αλέξης Γεωργούλης.

Ο ευρωβουλευτής και γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο που ανακοίνωσε την ενασχόλησή του με την πολιτική σχολιάζοντας τις πρώτες έντονες αντιδράσεις που δέχτηκε.

«Με το που ξεκίνησε η πολιτική έπεσε μια καταιγίδα με σχόλια και «κριτικές» που δεν αντιστοιχούσαν σε κάτι πρακτικό ή κάτι πραγματικό μάλλον. Ήταν βροχή, λάσπη, εκεί κάθισα τελείως απ’ έξω και το έκοψα, είναι σαν να θέλει κάποιος να σου κάνει κακό και εσύ να ενδιαφερθείς για το κακό σου, είναι δικό του θέμα και εσύ πρέπει να κρατήσεις την απόστασή σου», ανέφερε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Και συμπλήρωσε για την πορεία του: «Τώρα μετά και τον κoρονοϊό είναι πολλά πράγματα έξω και περιμένω αυτά να κριθούν για να κρίνω και εγώ το πώς μας κρίνουν. Τα έργα μας είναι αυτά που θα κρίνουν κάποιον για τη δουλειά του».

Τέλος ο Αλέξης Γεωργούλης αναφέρθηκε και στις κριτικές που δέχτηκε όταν ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός:

«Όταν θες να κάνεις μια δουλειά και σου έρχεται ένας… τυφώνας λασπολογίας, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περάσει ο τυφώνας και να βγεις έξω να δεις τι έχει γίνει», είπε ο Αλέξης Γεωργούλης καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού.

Read More

And More