Η Ναταλία Δραγούμη και ο Αλέξης Γεωργούλης πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Του Αγοριού Απέναντι». Πρόκειται για το ολοκαίνουργιο καλοκαιρινό μιούζικαλ των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, το οποίο κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 5 Ιουνίου στο Θέατρο Άλσος.
Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια απουσίας στη θεατρική σκηνή, μίλησε στην εκπομπή Buongiorno και τη Βασιλική Μπασιούρη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Η παράσταση αυτή είναι κάτι που εμένα μου γεννάει πάρα πολλές μνήμες από τα παλιά τα χρόνια. Είναι μία συνταγή η οποία έχει τα καλύτερα υλικά και κυρίως η μουσική του Μίμη Πλέσσα, που είναι νομίζω από τις πιο σημαντικές παρακαταθήκες μουσικά που έχει αφήσει αυτή η εποχή σε μας», ανέφερε ο Αλέξης Γεωργούλης.
«Ο κόσμος όταν με βλέπει στον δρόμο μου λέει “πως αδυνάτισες έτσι;”. Μου είπαν πως είμαι πιο Γεωργούλης από τον Γεωργούλη! Νομίζω είναι συγκυρίες που έρχονται και… ή αφήνεσαι, ή παίρνεις παραπάνω κιλά για κάποιο λόγο, όπως στο My Big Fat Greek Wedding είχε γίνει μια παρεξήγηση με τη Nia Vardalos και μου λέει δεν παίρνεις 5-6 κιλά να φαινόμαστε πιο κοντά στις ηλικίες. Τελικά πήρα δέκα κιλά» αποκάλυψε ο Αλέξης Γεωργούλης.
Το κεφάλαιο πολιτική έχει κλείσει για τον ηθοποιό και πρώην Ευρωβουλευτή; «Η πολιτική είναι κάτι που δεν κλείνει. Όσο αναπνέεις και είσαι πολίτης, πολιτική ασκείς. Στον ρόλο που είχα, ειδικά στην Ευρώπη, είναι ένα κομμάτι το οποίο μου έδωσε πάρα πολλά. Θα έχω πάντα το μυαλό μου και τη σκέψη μου μέσα σε αυτό. Γιατί, είναι σαν να βλέπεις την ευρεία εικόνα και να καταλαβαίνεις ότι η πολιτική αφορά το σύνολο. Δεν αφορά ούτε στη δικιά σου άποψη, ούτε το κόμμα το οποίο σε έχει εκλέξει. Δεν βλέπω, τουλάχιστον για τις επόμενες πενταετίες, κάτι που θα ήταν και γόνιμο για μένα και χρήσιμο γενικότερα».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.