Αλέξης Κούγιας: «Αδιανόητο να είναι στη φυλακή ο Λύτρας – Ο Θέμης Σοφός μου έχει δημιουργήσει τη χειρότερη εικόνα γι’ αυτή την υπόθεση»

Ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε δηλώσεις στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και στη δημοσιογράφο Φαίη Φώτου. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, «καρφώνοντας» τον Θέμη Σοφό ο οποίος είναι συνήγορος υπεράσπισης της Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε για τον Απόστολο Λύτρα: «Ήταν μία κακιά στιγμή. Ήταν ένας άνθρωπος που έδωσε τα πάντα, έδωσε τα πάντα στην ασκούμενη από τα Λεχαινά, διέλυσε την οικογένειά του γιατί την ερωτεύτηκε, της έγραψε τα σπίτια, της έγραψε τα αυτοκίνητα, της έδωσε τα λεφτά του, δεν πλήρωνε τις υποχρεώσεις του, την έκανε σύζυγό του…

Ποιος την ήξερε πριν αν δεν ήταν η κυρία Λύτρα και σε μία στιγμή, που αντί να πει κι αυτή ότι ήταν μία κακιά στιγμή και να τον συγχωρήσει, πήγε και βρήκε έναν δικηγόρο ο οποίος σε εκείνο το χρονικό σημείο δεν ήταν στα καλύτερά του επαγγελματικά και διάλεξε αυτή την υπόθεση για να «σκοτώσει», να εξαφανίσει έναν συνάδελφό μας. Τη χειρότερη εικόνα μου έχει δημιουργήσει ο Σοφός γι’ αυτήν την υπόθεση. Είναι δυνατόν να είναι στη φυλακή ο Λύτρας; Είναι αδιανόητο. Όχι βέβαια ότι θα του δώσει κανείς βραβείο γιατί πλάκωσε τις μπουνιές τη γυναίκα του, αντιθέτως θα τιμωρηθεί μέχρι εκεί που πρέπει. Στη φυλακή ο Λύτρας, ο δημοσιογράφος έξω. Δηλαδή ο Λύτρας είναι επικίνδυνος για το κοινωνικό σύνολο; Εύχομαι να βγει από τη φυλακή σύντομα».

Δες πιο αναλυτικά το βίντεο

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164