Αλέξης Κούγιας για Φαίη Σκορδά: «Είναι γνωστό ότι έχουμε τεταμένες σχέσεις λόγω των θέσεών της»

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, με τη συνέχεια της εξέτασης του δεύτερου μηνυτή από την Αίγυπτο, ο οποίος κατήγγειλε τον σκηνοθέτη για βιασμό στην Επίδαυρο. Από πλευράς του, ο Δημήτρης Λιγνάδης υποστηρίζει ότι εκείνη την περίοδο του καταγγελλόμενου βιασμού βρισκόταν στην Ιθάκη με την Ελένη Κούρκουλα και τον Διονύση Παναγιωτάκη.

Ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού και τη Μπέσσυ Αντωνάκη.

«Ο πρώτος καταγγέλων υποτίθεται δε γνωρίζει κανένας, ζει στη Σουηδία, είναι σωφρονιστικός υπάλληλος πριν αναδειχθεί ότι είναι ένας κοινός απατεώνας που ζει στο Ντουμπάι, έχει πολυτελέστατη ζωή και όλοι καταλαβαίνουν τι δουλειά κάνει. Αν θυμάστε, εκείνο το φερόμενο ως θύμα που δε γνώριζε κανέναν, ξαφνικά πρότεινε πάλι με υπόμνημα 11 μάρτυρες, τους οποίους επίσης δεν γνωρίζει. Μεταξύ αυτών κι ένας σκηνοθέτης που θυμήθηκε ότι το 2021, ότι στις 24-25 Ιουλίου 2015 είχε δει τον κ. Λιγνάδη με κάποια νεαρά παιδιά έξω.

Εμείς θέλουμε να αποδείξουμε με τον κ. Λιγνάδη ότι αυτή η ιστορία είναι κατασκευή. Ουδέποτε έγινε αυτή η συνάντηση με τα συγκεκριμένα πρόσωπα που φέρονται εδώ να πιστοποιούν τη συγκεκριμένη πράξη. Σε κάθε περίπτωση με έχει σοκάρει κι ένα άλλο γεγονός, και δεν μιλάω για τον σταθμό σας, άλλωστε είναι γνωστό έχω μία τεταμένη σχέση με την κα Σκορδά λόγω των θέσεών της τις οποίες σέβομαι. Παρά την εξαιρετική σχέση που έχουμε με την ίδια και με τον κ. Λιάγκα εκτός της δουλειάς.  

Εμένα με έχει σοκάρει η παραπληροφόρηση. Δε μπορεί με μία διαδικασία έξι ωρών και με τα όσα ενδιαφέροντα εξελίχθηκαν εκεί. Εκείνο το οποίο, αναδεικνύουν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι να είναι ένα επεισόδιο που είχα εγώ με την κα Κουρτέση. Αυτό είναι λάθος».

Η Φαίη Σκορδά μετά την προβολή του βίντεο αρκέστηκε να πει: «Νομίζω ότι εκφράζω πάρα πολλές μαμάδες στην κοινωνία μας και είναι το μόνο που θέλω να πω για τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι θα έπρεπε να ξανασυζητηθεί το συγκεκριμένο νομοθετικό πλαίσιο που αφορά στα παιδιά άνω και κάτω των 15 ετών. Νομίζω ότι είναι αυτό που συζητάνε όλοι οι γονείς εξαιτίας αυτής της υπόθεσης. Η αλήθεια είναι αυτή».

Read More

And More