Αλέξης Κούγιας για Κασσελάκη: «Πώς θα τον αποκαλούν οι συνάδελφοί του, η Στέφανος ή ο Στέφανος;»

Ο Αλέξης Κούγιας φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου στο Πρωινό και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο γνωστός ποινικολόγος, γελώντας, αναρωτήθηκε «πώς θα τον αποκαλούν οι συνάδελφοί του, η Στέφανος ή ο Στέφανος;»

Ειδικότερα, ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Αν αυτά που λέει και κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης ερχόταν και τα έλεγε και τα έκανε στην Πετρούπολη, θα είχε φάει τουλάχιστον 10 πατσαβούρες κάθε φορά που τα λέει και τα κάνει. Τόλμησε αυτός ο άνθρωπος και πήγε στη Μακρόνησο, εκεί που έχουν χύσει το αίμα τους πραγματικοί αγωνιστές της δημοκρατίας. Αυτός με τα πούπουλα…

Πήγε αυτός με το φουσκωτό του άλλου του νούμερου και αποβιβάστηκαν εκεί; Αυτό το νούμερο, περί νούμερου πρόκειται. Αν ήθελε να πάει να προσκυνήσει ο Στέφανος Κασσελάκης στην Μακρόνησο, ας πήγαινε μόνος του».

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε: «Αν ο ελληνικός λαός έχει τέτοιο κατάντημα να επιλέξει ως αρχηγό κόμματος που διεκδικεί την εξουσία αυτό το νούμερο -γιατί πρόκειται περί νούμερου, περί θρασύτατου, αδίστακτου ανθρώπου Αυτός δεν έχει αίσθηση ντροπής».

Τέλος, κατέληξε αναρωτώμενος: «Τον κ. Κασσελάκη πώς θα τον αποκαλούν οι συνάδελφοί του, η Στέφανος ή ο Στέφανος; Ο κ. Κασσελάκης είναι ο σύζυγος ή η σύζυγος; Εμείς που συμμετέχουμε στη ζωή κανονικά και με νύχια και με δόντια κάναμε κάτι, έχουμε και παιδιά αγόρια και κορίτσια και θέλουμε να είναι ευτυχισμένα, όχι μπερδεμένα».

Δες περισσότερα στο 17.10′:

Read More

And More