Αλέξης Κούγιας για Λάκη Λαζόπουλο: «Γελάω… Να ζητήσει ταπεινά συγγνώμη για όσα έχει κάνει εις βάρος μου»

Νέες δηλώσεις έκανε ο Αλέξης Κούγιας κατά του Λάκη Λαζόπουλου, με αφορμή την εκδίκαση της μήνυσης του κωμικού εναντίον του σε β’ βαθμό στο Εφετείο.

Ο γνωστός ποινικολόγος επεσήμανε μιλώντας στο Πρωινό ότι γελάει με όλα αυτά και έπρεπε ο Λάκης Λαζόπουλος να του ζητήσει ταπεινά συγγνώμη.

«Γελάω… Για γέλια είναι αυτά. Αντί να ζητήσει ταπεινά συγγνώμη για όσα έχει κάνει εις βάρος μου τόσα χρόνια που βέβαια, η πορεία της ζωής έδειξε πόσα ψέματα έλεγε για μένα. Άλλωστε κι εσείς βλέπετε το ύψος μου. Θα είμαστε μαζί εκεί να μετρηθούμε.

 Τόσα χρόνια με δυσφήμιζε ακραία. Του είχα κάνει αγωγές και μηνύσεις στην αρχή.  Ήρθε ο δικηγόρος του, μου ζήτησε συγγνώμη».

Σχετικά με την αμφισβήτηση που έγινε για τους λόγους που πήρε αναβολή η δίκη, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε: «Θέλω να καταγγείλω αυτόν τον συνάδελφο, ο οποίος τόλμησε να πει ότι το πρόβλημα που επικαλέστηκα στη δίκη του Λαζόπουλου δεν ήταν αληθινό για να αναβληθεί η δίκη. Τις επόμενες ημέρες θα του υποβάλλω και μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση, θα τον καταγγείλω και στον σύλλογο. Αν δείτε δεν έχω φλέβα στα χέρια μου από τις εξετάσεις».

Διάβασε επίσης:

Λάκης Λαζόπουλος – Αλέξης Κούγιας: Η νύχτα στην Δέσποινα Βανδή που κατέληξε στις δικαστικές αίθουσες – Το χρονικό της κόντρας τους

Read More

And More