Αλέξης Κούγιας για Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Δεν έκατσε ούτε μία ημέρα στο νοσοκομείο – Γίνονται εγκλήματα στον Λύτρα»

Ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε δηλώσεις έξω από τα δικαστήρια και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα όσα είπε πρόσφατα για τον Απόστολο Λύτρα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου.

Ο γνωστός ποινικολόγος είπε αρχικά: «Αυτή τη στιγμή ζούμε μία δικτατορία των ιδιαιτεροτήτων, κάποιοι θέλουν να μας αλλάξουν τον τρόπο ζωής μας και να μάς κλείσουν το στόμα. Και ειδικά σε κάποιους ανθρώπους σαν και εμένα. Σε μία συζήτηση που είχα με τον κο Παπαδάκη και την κα Αναστασοπούλου και είπα την άποψή μου. Η άποψή μου διαστρεβλώθηκε και δε γνωρίζω αν αυτό οφείλεται στο ότι κάποιοι δε γνωρίζουν καλά ελληνικά.

Δεν είπα ποτέ ότι ήταν δικαιολογημένη η συμπεριφορά Λύτρα. Τη χαρακτήρισα αδικαιολόγητη. Είπα όμως ότι ήταν ανδρική η συμπεριφορά του να παραδεχτεί το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη. Αυτό όμως σόκαρε τον κ. Κασσελάκη ο οποίος φαίνεται έχει ενοχληθεί από τις τοποθετήσεις μου γιατί οι απόψεις μου γι’ αυτόν είναι αυτές που έχω διατυπώσει κατά καιρούς και παρενέβη λες και εγώ είμαι αρχηγός κόμματος».

Λίγο αργότερα, ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Στον Λύτρα γίνονται εγκλήματα ρε παιδιά! Αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα. Λυπάμαι που ένας συνάδελφός μου προσπαθεί να τον βάλει στη φυλακή. Από που κι ως πού παραβίασε τους όρους που του επιβλήθηκαν; Από που κι ως πού έπρεπε να πάει φυλακή για κάποιες επικίνδυνες σωματικές βλάβες;

Βάφτισαν τις επικίνδυνες σωματικές βλάβες, βαριά σκοπούμενη βλάβη, τις έκαναν κακουργήματα, αυτομάτως αναβάθμισαν με τον χαρακτηρισμό αυτόν το αδίκημα της οικογενειακής βίας σε κακούργημα που επιτρέπει προσωρινή κράτηση. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι η συγκεκριμένη γυναίκα δεν κάθισε ούτε μία ημέρα σε νοσοκομείο και βρίσκεται στο σπίτι της και από εκεί κατευθύνει όλο το νομικό επιτελείο που της συμπαρίσταται σε ενέργειες σαν αυτές εις βάρος του κου Λύτρα, δείχνει αν είναι πράγματι βαριά σκοπούμενη η σωματική βλάβη».

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164