Αλέξης Κούγιας για Θέμη Αδαμαντίδη: «Θα εμφανιστούν πρόσωπα που θα προκαλέσουν έκπληξη» – Η αμφισβήτηση του βίντεο

Ο Θέμης Αδαμαντίδης κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε βάρος της συντρόφου του. Ο γνωστός τραγουδιστής θα οδηγηθεί σήμερα στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του.

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τις κατηγορίες σε βάρος του εντολέως του.

«Μου κάνει εντύπωση αυτή η ενορχηστρωμένη προσπάθεια να δημιουργηθεί τέτοιο κλίμα και το πώς βρέθηκαν οι δύο αυτές κυρίες ταυτόχρονα να καταγγείλουν. Για την δεύτερη κυρία που δημιούργησε εντυπώσεις, αφού απομύζησε επί 13 χρόνια τον Θέμη Αδαμαντίδη, στο τέλος έφυγε απαγάγοντας τα παιδιά της και απειλώντας τον ότι δε θα τα ξαναδεί και παρόλα αυτά ο τραγουδιστής της είχε αγοράσει και σπίτι στη Βουλγαρία, και υπάρχουν και χρήματα που αποστέλλονται χωρίς καμία υποχρέωση από τον ίδιο, ούτε υπάρχει δικαστική απόφαση γι’ αυτό», ανέφερε αρχικά ο γνωστός ποινικολόγος.

«Όσον αφορά σε αυτή την υπόθεση, εμφανίστηκε ένα βίντεο το οποίο δείχνει κάποιον, που δεν φαίνεται καθαρά το πρόσωπό του, να εκτοξεύει μία κλωτσιά, κοιτάξτε το περιεχόμενο του βίντεο και μετά την κατάθεση της κυρίας. Η κυρία ισχυρίστηκε ότι ο Αδαμαντίδης της τράβηξε τα μαλλιά πρώτα, μετά την χαστούκισε κατ’ επανάληψη και μετά την κλώτσησε. Στο βίντεο αποδεικνύεται ότι δεν είναι ο Αδαμαντίδης γιατί ούτε τα μαλλιά της τραβάει, ούτε χαστούκια φαίνονται, ούτε κλωτσιές, μάλιστα η κυρία έφυγε αγέρωχη και τον ειρωνεύεται. Είναι καλό να δημιουργούνται εντυπώσεις, ο Αδαμαντίδης είναι ένα πρόσωπο που προκαλεί εντυπώσεις είτε θετικές είτε αρνητικές», πρόσθεσε.

 

«Σήμερα στο δικαστήριο θα εμφανιστούν πρόσωπα που θα προκαλέσουν έκπληξη. Το βίντεο που εμφανίστηκε δεν υπάρχει στη δικογραφία. Προκαλεί εντύπωση ότι σε κάποιες φωτογραφίες φαίνονται σωματικές βλάβες, ενώ στο βίντεο δεν φαίνεται να προκαλείται κάτι τέτοιο. Σήμερα θα αποδείξουμε την αλήθεια», κατέληξε.

Read More

And More