Αλέξης Κούγιας για υπόθεση Εύης Βατίδου: «Χαρακτηριστική συμπεριφορά αλήτη-ψευτόμαγκα»

Λίγες ώρες μετά το τέλος της απολογίας της, όπου η Εύη Βατίδου αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους, ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε στο πλατό του Live News

Ο γνωστός ποινικολόγος το απόγευμα της Δευτέρας 13/11 περιέγραψε στον Νίκο Ευαγγελάτο όλο το χρονικό, ενώ τόνισε πως αυτή είναι χαρακτηριστική συμπεριφορά αλήτη-ψευτόμαγκα.

«Αυτό που συνέβη είναι η κλασική συμπεριφορά του αλήτη-ψευτόμαγκα, ο οποίος έχει μια μηχανή χωρίς αριθμό, νομίζει ότι οι δρόμοι είναι ιδιοκτησία του. Κάνω έρευνα για την προσωπικότητα του ανθρώπου αυτού, αλλά δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω πράγματα. Βρίσκει μια απροστάτευτη γυναίκα, πηγαίνει στο παράθυρό της και εκείνη από φόβο δεν του ανοίγει. Αρχίζει να την βρίζει χυδαία και τότε η Εύη Βατίδου έκανε 14 κλήσεις στην άμεση δράση», περιέγραψε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας. 

«Εκείνος λοιπόν ξεκινάει μια διαδρομή προς το βουνό, με την πρώην σύζυγό μου να ακολουθεί από πίσω. Την πηγαίνει στα κατσάβραχα και κάποια στιγμή η μηχανή ανατρέπετε και όπως ανατρέπετε, καταπλακώνει την συνεπιβάτιδα. Η Εύη σταμάτησε, έκανε το αυτοκίνητό της αριστερά εκεί όμως υπήρχε ένα χαντάκι με αποτέλεσμα να σπάσει ένα κομμάτι της μηχανής. Εκείνη τη στιγμή κατεβαίνει το αυτοκίνητο, εκείνος είναι όρθιος και συνεχίζει να την βρίζει χυδαία», πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

«Όλοι αναγνώρισαν ότι κακώς ασκήθηκε ποινική δίωξη. Έπρεπε η δικογραφία να επιστραφεί στο αστυνομικό τμήμα, να γίνει συμπληρωματική κατάθεση, ώστε να έρθει η μοτοσικλέτα ή έστω μία φωτογραφία της και να οριστεί πραγματογνώμονος. Εγώ προσωπικά δεν θα είμαι ικανοποιημένος αν δεν απαλλαγεί δια βουλεύματος».

«Αν τους είχε χτυπήσει θα έπρεπε να υπάρχουν σημάδια στο αυτοκίνητό της, που δεν βρέθηκαν αλλά και σημάδια στη μηχανή που επίσης δεν υπήρχαν. Κάποια στιγμή ήρθε το ασθενοφόρο, πήρε την κυρία και ο άνδρας πήρε τη μηχανή του και έφυγε. Η μηχανή μέχρι και τώρα δεν έχει βρεθεί. Ίσως είναι κλεμμένη η μηχανή, γιατί δεν βγαίνει νόημα από όλο αυτό», σημείωσε ο γνωστός ποινικολόγος.

«Ο γιος μου έπαιξε έναν πολύ σοβαρό ρόλο σε αυτή την υπόθεση, ήταν πολύ κοντά στην μητέρα του και επειδή τελειώνει και την νομική πλέον έχει μια πιο αντικειμενική άποψη. Ήρθε και με ξύπνησε το βράδυ στο σπίτι ο γιος μου και από εκείνον έμαθα για την πρώην σύζυγό μου. Ανεξάρτητα αν έχουμε χωρίσει, η οικογένεια παραμένει οικογένεια, η μητέρα των παιδιών σου είναι πάντα η μητέρα των παιδιών σου μόνο που ορισμένοι δεν το καταλαβαίνουν και βάζουν τα παιδιά στη μέση και τα κάνουν δυστυχισμένα», κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

Read More

And More