Αλέξης Κούγιας: Σφοδρή επίθεση κατά Σπύρου Μπιμπίλα για την είσοδό του στη Βουλή – «Στη δυστυχία του Λιγνάδη»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και στον δημοσιογράφο, Γιάννη Μαλλιαρού για τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος μπαίνει στη Βουλή με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Πλεύση Ελευθερίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε για τον Σπύρο Μπιμπίλα: «Στη δυστυχία του Λιγνάδη και των άλλων κατηγορουμένων, που τους κονιορτοποίησε το σύστημα. Και το σύστημα ήταν αυτός. Με αυτούς τους αριβίστες ηθοποιούς που πήγαιναν και υπέγραφαν στις εκλογές διάφορα εναντίον μου. Ο Μπιμπίλας τυχοδιωκτικά αντικατέστησε τρεις άλλους ανθρώπους κι αυτό είναι κάτι που δεν είναι πολύ ωραίο. Εγώ έλεγα είναι δυνατόν να μην είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή και να είναι ο Βαρουφάκης;

Όταν είδα ότι αντικατέστησε τρεις ανθρώπους και τους αντικατέστησε με τον Μπίμπιλα… Ποιος τον γνώριζε τον Μπίμπιλα πριν αρχίσει να εμφανίζεται κάθε μέρα στην τηλεόραση κι έτσι να τον μάθουν και να αποκτήσει τη διασημότητα αυτή που απέκτησε. Δύο άνθρωποι πάνω στα πτώματα των κατηγορουμένων έκαναν πολιτική καριέρα, ο Γρηγόρης Λέων και ο Μπίμπίλας».

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον ΑΝΤ1 παρακάτω:

Read More

And More