Αλέξης Κούγιας: Το «καρφί» on air την ώρα που ο Νίκος Χατζηνικολάου προανήγγειλε τον Λάκη Λαζόπουλο

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, βρέθηκε στο τιμόνι της ενημέρωσης του ANT1 καλησπερίζοντας στο πλευρό του, δημοσιογράφους, καλλιτέχνες και πρόσωπα της πολιτικής.

Ο Λάκης Λαζόπουλος σε μια εμφάνιση – έκπληξη από την εποχή που παρουσίασε το «Τσαντίρι» εμφανίστηκε αμίλητος στον αέρα του ANT1 τηρώντας τη δική του παράδοση, να μην κάνει το παραμικρό σχόλιο πριν τις 19:00 όπου και θα ανοίξουν τα exit poll.

Ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος βρισκόταν την ίδια ώρα στο πλατό του ANT1 για τις εκλογές 2023 πέταξε το «καρφί» του, όσο ο Νίκος Χατζηνικολάου προανήγγειλε τον Λάκη Λαζόπουλο, λέγοντας πως στις 19:00 που θα εμφανιστεί ο κωμικός, ο ίδιος θα έχει φύγει από το πλατό.

«Eγώ θα έχω φύγει στις 7», σχολίασε ο Αλέξης Κούγιας. «Η ώρα που βγαίνει ο Λάκης Λαζόπουλος», πρόσθεσε ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος βρισκόταν στο πλατό του ANT1.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι δύο άνδρες στο παρελθόν έχουν βρεθεί αντιμέτωποι σε μια μεγάλη κόντρα, η οποία ξεκίνησε την περίοδο που ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίαζε τον Αλέξη Κούγια και το διαζύγιο από την Εύη Βατίδου. 

Read More

And More