Αλέξης Παππάς: «Δεν νομίζω ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξέρει όλους τους ανθρώπους και τους παίκτες του Survivor»

Για την επιθυμία του να επιστρέψει στην τηλεόραση αλλά και τις σχέσεις του με τους πρώην παίκτες του Survivor μίλησε ο Αλέξης Παππάς στο Breakfast@Star.

«Άκουσα ότι ο Τριαντάφυλλος ξεκινάει ένα νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Ελπίζω να πάει καλά, ο ίδιος ξέρει πολύ καλά το επικοινωνιακό. Του εύχομαι τα καλύτερα, γιατί του αξίζει», δηλώνει ο Αλέξης Παππάς μετά τα λεγόμενα του τραγουδιστή ότι θα βρίσκεται σε νέα καλοκαιρινή εκπομπή που ετοιμάζουν στο Open.

Για τη δήλωση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη ότι παίκτες του Survivor πουλάνε και την ψυχή τους για το χρήμα: «Δεν νομίζω ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξέρει όλους τους ανθρώπους και τους παίκτες του Survivor. Για κάποιους είναι μία εμπειρία, για κάποιους άλλους το χρήμα», σχολίασε ο Αλέξης Παππάς.

Τέλος, όσον αφορά την κόντρα ανάμεσα στον Ηλία Γκότση και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο Αλέξης Παππάς ανέφερε: «Δεν τις είδα όλες τις κόντρες αλλά απ’ ό,τι φάνηκε ο κόσμος δεν τις εκτίμησε αρκετά όλες αυτές τις καταστάσεις. Έγινε μία υπερπροσπάθεια στην παραγωγή, για να τραβήξουν τα βλέμματα του κόσμου».

Read More

And More