Αλέξης Παππάς: Η σύντροφός του, Alessia, αποκαλύπτει: “Έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει και το σέβομαι, δεν είμαι λυπημένη”

Η Alessia Demetz φαίνεται να είναι το κορίτσι που έκλεψε την καρδιά του Αλέξη Παππά πριν από οκτώ μήνες, σε μια δίλεπτη συνάντηση στο Μόντε Κάρλο. Και ενώ εκείνη έχει μιλήσει σε σχεδόν όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές, εκείνος τηρεί σιγήν ιχθύος.

Η Alessia μέσα από ένα live στο Instagram αποκάλυψε ότι επικοινώνησε μαζί του μετά την αποχώρησή του, όμως δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το μέλλον της σχέσης τους, καθώς ο Αλέξης Παππάς είναι αυτός που πρέπει να την κυνηγήσει, διεκδικώντας την. Να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός παρακολούθησε το live αλλά παρέμεινε σιωπηλός και δεν σχολίασε τίποτα.

“Έχουμε αυτή την υπόσχεση ανάμεσά μας αλλά ουσιαστικά τίποτα, τον ξέρω μόνο από τα social. Δεν τον γνωρίζω στην πραγματικότητα, ελπίζω να είναι τόσο καλός όσο λέει. Ακόμα κι αν δεν είμαστε κάποια στιγμή μαζί, του αξίζει ένας καλός άνθρωπος, σε όλους μας αξίζει να έχουμε το χώρο μας. Τώρα που θα επιστρέψει στην Ελλάδα, μπορεί να έχει άλλες προθέσεις και να αλλάξει γνώμη για κάποια πράγματα. Θα ήθελα πολύ από εσάς να τον υποστηρίξετε σε ότι κι αν κάνει. Έχει την προσωπικότητά του, όλοι την έχουμε. Μπορεί να το δίνουμε το καλύτερό μας αλλά μπορεί και τον χειρότερο.

Έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει και το σέβομαι, όπως επίσης και εγώ έχω το δικαίωμα κι όλοι το έχουμε. Έτσι είναι οι ιστορίες αγάπης. Υπό άλλες συνθήκες μπορεί να με έπαιρνε ένας σεΐχης και να φεύγαμε μακριά. Θα γίνω μουσουλμάνα… Όχι, είμαι καθολική. Δεν είμαι λυπημένη, απλώς δεν έχω διάθεση να κοιμηθώ. Μίλησα με τον Άλεξ, νομίζω ότι είναι στην Ελλάδα, είναι απασχολημένος με το πρόγραμμά του τώρα.

Δεν ξέρω αν θα έρθω στην Ελλάδα να συναντήσω τον Αλέξη Παππά, μόλις έφτασε. Θα δούμε. Έχει τόσα πολλά πράγματα να κάνει. Ούτε εγώ μπορώ να πετάξω στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Εκείνος θα πρέπει να έρθει εδώ, θα πρέπει να με αναζητήσει πλέον. Ξέρω ότι είναι συνηθισμένος να του δύνονται τα πάντα, όμως με εμένα δεν θα είναι εύκολο. Ίσως έρθω στην Ελλάδα αλλά πρέπει να το κερδίσει”, είπε η Alessia Demetz.

 

Read More

And More