Αλέξης Τσίπρας: Στο πλευρό του η Μπέτυ Μπαζιάνα μετά την παραίτηση – Το χαμόγελο και η τρυφερή κίνηση

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της παραίτησης από την ηγεσία του κόμματος, ο Αλέξης Τσίπρας μπήκε στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο όπου τον περίμενε η σύντροφος της ζωής του, Μπέττυ Μπαζιάνα.

Πιο συγκεκριμένα, έξω από το Ζάππειο Μέγαρο η Μπέττυ Μπαζιάνα υποδέχθηκε τον Αλέξη Τσίπρα με ένα μεγάλο χαμόγελο και μία τρυφερή κίνηση στον ώμο. Το στιγμιότυπο καταγράφηκε από το φωτογραφικό φακό.

Δες το βίντεο του T-live:

Άλλωστε, ήταν πάντα παρούσα στις μεγάλες στιγμές της πολιτικής πορείας του Αλέξη Τσίπρα: όταν μπήκε ως πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου, στις ραγδαίες εξελίξεις το καλοκαίρι του 2015 με τα capital controls και το δημοψήφισμα… Έτσι, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την ημέρα που ο σύντροφος της κλείνει τον πολιτικό κύκλο του.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στη Δανάη Μπάρκα, ο Αλέξης Τσίπρας είχε παραδεχθεί ότι δεν θα ήταν ο ίδιος χωρίς την Μπέτυ Μπαζιάνα: “Όχι. Είμαστε μαζί πολλά χρόνια και σε μεγάλο βαθμό έχει διαμορφωθεί ο χαρακτήρας μου και ο δικός της από αυτή τη σχέση. Δεν θα ήμουν ένας άλλος άνθρωπος αλλά τα χαρακτηριστικά που έχω θα τα είχα σε μεγαλύτερη ασυδοσία. Κάθε σχέση σε περιορίζει σε ένα βαθμό, από ένα σημείο και μετά πλάθεται ο χαρακτήρας του άλλου”.

Και πρόσθεσε: “Εγώ είχα μια πιο οραματική σχέση με την πολιτική. Βρήκα στην Μπέτυ την ταύτιση σε αυτό. Έναν κοινό κώδικα αξιών. Γυρίσαμε τον κόσμο, δεν μας άρεσαν πολύ τα υλικά αγαθά. Πιστεύαμε στο ίδιο όνειρο. Είχαμε έναν ρομαντισμό”.

 

Read More

And More