Αλίκη Κατσαβού: «Ο Φοίβος δεν ρωτάει για τον πατέρα του, αργότερα θα μπορεί να περιγράψει τον μεγάλο θυμό»

Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» στο Mega και στη Φωτεινή Λασπά για την καθημερινότητα με τον γιο της Φοίβο και την απώλεια του Κώστα Βουτσά.

«Ο Φοίβος δεν θέλει να γίνει ηθοποιός όταν μεγαλώσει, γιατί όπως λέει “το επάγγελμα αυτό είναι χάλια”. Θα γίνει μπασκετμπολίστας και προπονητής. Κάποιοι λένε ότι ο Φοίβος μοιάζει στον Κώστα και κάποιοι άλλοι ότι μοιάζει σε μένα, όμως έχει πάρει τον χαρακτήρα του Κώστα», ανέφερε αρχικά η Αλίκη Κατσαβού.

Όσο για τις συνήθειες του γιου της: «Ο Φοίβος κερνάει συνέχεια τους φίλους του χυμούς και καραμέλες και λέει “Δεν είμαι Βουτσάς; Δεν θα κερνάω;”» είπε με χιούμορ.

Αλίκη Κατσαβού για την απώλεια του Κώστα Βουτσά από τη ζωή τους

«Δεν μπορώ να πω ότι αναλύουμε πράγματα για τον μπαμπά του γιατί ο Φοίβος δεν ρωτάει και έτσι εγώ δεν επιβάλλομαι και δεν αναζητώ να του πω πολλά για να μην τον προβληματίσω. Αργότερα θα μπορεί να περιγράψει φαντάζομαι τον μεγάλο θυμό που θα έχει για αυτό το πράγμα που λέγεται θάνατο.

Διαβάζω γλυκά ραβασάκια και αφιερώσεις που μου έγραφε ο Κώστας για να δημιουργώ τη ψευδαίσθηση της παρουσίας του», εξομολογήθηκε η Αλίκη Κατσαβού μιλώντας στο Mega.

Read More

And More