Αλίκη Κατσάβου: «Ο Φοίβος δεν θέλει να δει ακόμα τον Κώστα Βουτσά στις ταινίες, τον στενοχωρεί»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» παραχώρησε η Αλίκη Κατσαβού, η οποία μίλησε για όλους και για όλα.

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον Κώστα Βουτσά και πότε συνειδητοποίησε ότι ήθελε ένα παιδί.

«Είναι χημεία. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να εκλογικεύουν τα πάντα. Υπήρχε στην αρχή, μία δυσκολία εκ μέρους μου, λόγω της διαφοράς ηλικίας, η οποία όμως κάμφθηκε. Ήταν 40 χρόνια διαφορά. Σκεφτόμουν ότι εκείνος έχει ήδη 3 κόρες, είναι σε άλλο στάδιο ζωής κι εγώ θα πρέπει να παραιτηθώ τελείως από την ιδέα και την ελπίδα για ένα παιδί. Όμως, αποδείχθηκε το αντίθετο», είπε αρχικά η Αλίκη Κατσάβου.

Όσο για το πώς προέκυψε η ιδέα της μητρότητας, η Αλίκη Κατσάβου εξήγησε: «Ήμασταν σε μια παραλία κι απέναντί μου ήταν μια μανούλα που θήλαζε το μωρό της. Κάπως την κοίταξα φαίνεται, ο Κώστας το είδε αυτό εκείνη την ώρα και μου λέει “εσύ πρέπει να γίνεις μητέρα”. Ήμασταν 6 μήνες σε σχέση, έμεινα κάγκελο».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να μπει σε μια νέα σχέση δήλωσε η Αλίκη Κατσαβού : «Δεν είναι εύκολο, γιατί έχω ένα μικρό παιδί. Πρώτον, θα πρέπει να διαλέξω πολύ καλά ποιος θα σταθεί δίπλα μου και δίπλα σε ένα μικρό παιδί. Και δεύτερον, ο χρόνος που χρειάζεται να αφιερωθεί σε ένα μικρό παιδί. Θα νιώσει παραμελημένος ο υποψήφιος σύντροφος».

«Ο Φοίβος δεν θέλει να δει ακόμα τον Κώστα στις ταινίες. Τον στενοχωρεί να τον βλέπει», κατέληξε ο Αλίκη Κατσάβου.

Read More

And More