Αλίκη Κατσαβού: «Περίμενα πως θα μεγάλωνα μόνη τον γιο μου, απλά δεν περίμενα πως θα συνέβαινε τόσο νωρίς»

Η Αλίκη Κατσαβού παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη με αφορμή την παιδική παράσταση που παρουσιάζει στο θέατρο Αλκμήνη. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός μίλησε για την απώλεια του Κώστα Βουτσά που την έχει σημαδέψει.

Πιο συγκεκριμένα, η Αλίκη Κατσαβού εξομολογήθηκε: «Στην περίοδο της εγκυμοσύνης ήμουν πολύ ερωτευμένη. Είχα πιστέψει ότι αυτός ήταν ο δρόμος (εξωσωματική γονιμοποίηση) που θα με φέρει κοντά στο όνειρό μου, να αποκτήσω ένα παιδί. Παρότι είχε πολύ άγχος όλη αυτή η διαδικασία και πολλές απογοητεύσεις, οι κόποι ευοδώθηκαν κι έχω τον Φοίβο. Ο Κώστας Βουτσάς στάθηκε βράχος, παρά τη λάσπη που δέχτηκε εκείνη την περίοδο για τις επιλογές του, το ότι διάλεξε μία τόσο νεότερη γυναίκα, το ότι διάλεξε να κάνει παιδί σε τόσο μεγάλη ηλικία».

Στη συνέχεια, η Αλίκη Κατσαβού πρόσθεσε: «Καταλάβαινα ότι από ένα σημείο και μετά θα μεγάλωνα μόνη μου τον Φοίβο, απλώς δεν περίμενα ότι αυτό θα συνέβαινε τόσο νωρίς. Περίμενα ότι θα είχα άλλη μία δεκαετία μπροστά μου που θα έφερνε το παιδί σε μία ηλικία καλύτερη για να αντιμετωπίσει την απώλεια ενός γονιού».

«Η απώλεια του Κώστα Βουτσά με προσγείωσε απότομα. Ο συνδυασμός του θανάτου με την πανδημία δημιούργησε μία απότομη προσγείωση αλλά και έναν τρόμο μέσα μου που προσπάθησα να μη δείξω στο παιδί» δήλωσε επίσης η Αλίκη Κατσαβού.

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Read More

And More