Αλίκη Κατσαβού: “Το πένθος είναι μια δύσκολη υπόθεση…” [video]

Το πρωί της Τρίτης, η Αλίκη Κατσαβού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας ΤσιμτσιλήHappy Day” και μίλησε μεταξύ άλλων για τις 40 ημέρες που έχουν περάσει χωρίς τον Κώστα Βουτσά αλλά και τη ζωή στο σπίτι μαζί με τον γιο τους, Φοίβο.

“Το πένθος είναι μια δύσκολη υπόθεση. 40 ημέρες δεν είναι αρκετές για να συνειδητοποιήσει κανείς την απώλεια του αγαπημένου, εγώ παρ’ όλα αυτά αντλώ δύναμη από τον Φοίβο και στέκομαι σε μια εύθραυστη ισορροπία, βρίσκω καταφύγιο στην τέχνη, παίρνω δύναμη από το παιδί μου και προχωράω…”, ανέφερε αρχικά η Αλίκη Κατσαβού.

Δεδομένης της δύσκολης και πρωτόγνωρης κατάστασης που βιώνει ολόκληρη η χώρα με την επέλαση του κορονοϊού, η οικογένεια του Κώστα Βουτσά δεν κατάφερε να παραστεί στο μνημόσυνο που έχει για τις 40 ημέρες από το θάνατό του. “Για να είμαστε σωστοί από την πλευρά της θρησκείας, καθώς λέει ότι 40 ημέρες η ψυχή είναι εδώ μαζί μας και τριγυρνάει, τελέστηκε κανονικά το μυστήριο από ιερέα, απλά εμείς δεν ήμασταν εκεί.

Την ίδια ώρα, ταυτόχρονα, όλοι μας, οι δικοί του άνθρωποι προσευχηθήκαμε και ανάψαμε ένα κερί από το χώρο που βρισκόμασταν. Εγώ νιώθω ότι δεν θα φύγει ποτέ από κοντά μας η αίσθησή του, η μνήμη του… Δεν θα ξεχαστεί…Τον έχουμε στο μυαλό και την καρδιά μας και εγώ και ο Φοίβος και τα κορίτσια και όλοι… Ήταν μια προσωπικότητα σπουδαία και ένας άνθρωπος που μας χάραξε”, σχολίασε η Αλίκη Κατσαβού.

Δες στο βίντεο όλη τη συζήτηση:

Η Αλίκη Κατσαβού άνοιξε την καρδιά της στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Read More

And More