Αλίκη Κατσαβού: «Ζούμε την ημέρα της μαρμότας, ας ξανασχοληθούμε την κληρονομιά του Βουτσά»

Για την απώλεια του Κώστα Βουτσά αλλά και τα διάφορα δημοσιεύματα για την περιουσία του, μίλησε η Αλίκη Κατσαβού στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

 «Η έλλειψη του Κώστα είναι καθημερινή, οι γιορτές για μένα είναι ο Φοίβος πια», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Για τις πρακτικές δυσκολίες που υπάρχουν στο μεγάλωμα ενός παιδιού σημείωσε ότι οι ανάγκες δεν αυξομειώνονται, «είμαι σκληρό καρύδι, θα τα λύνω όλα», λέει χαρακτηριστικά.

Η Αλίκη Κατσαβού ξέσπασε για τα δημοσιεύματα για την περιουσία του Κώστα Βουτσά:«Όταν δεν υπάρχουν άλλα θέματα τα site τα «κίτρινα» ανασύρουν θέματα από το παρελθόν για μεγάλους τίτλους. Ζούμε την μέρα της μαρμότας, ας ξανασχοληθούμε με την κληρονομιά του Βουτσά. Το θέμα της διαθήκης ξεκίνησε όταν ζούσε ο Κώστας, έλεγαν ο Φοίβος θα πάρει το σπίτι στο Κολωνάκι κι εμείς ήμασταν με νοίκι», πρόσθεσε η Αλίκη Κατσαβού.

Σε ερώτηση εάν ο Φοίβος μοιάζει στον Κώστα Βουτσά απάντησε: «Δεν έχω καμία βοήθεια δυστυχώς, μου λέει ο Φοίβος πως θα μεγαλώσει και θα προσέχει μόνος του τον εαυτό του. Ο Φοίβος μοιάζει πολύ στον Κώστα, αλλά δεν θέλω να το λέω και να το ακούει γιατί έχει και πολλά δικά του αυθεντικά στοιχεία που φοβάμαι ότι θα πνίγουν».

Πηγή: Mega.

Read More

And More