Αλλαγή τηλεοπτικών σχεδίων στον ΑΝΤ1! Αυτή η εκπομπή ματαιώνεται, αυτή έρχεται κι αυτός είναι ο νέος παρουσιαστής του καναλιού…

Αλλαγή τηλεοπτικών σχεδίων στον ΑΝΤ1! Αυτή η εκπομπή ματαιώνεται, αυτή έρχεται κι αυτός είναι ο νέος παρουσιαστής του καναλιού… | tlife.gr

Με… χίλια τρέχει αυτή την εποχή το τηλεοπτικό ρεπορτάζ στον ΑΝΤ1, μιας και η είσοδος της νέας χρονιάς έχει φέρει σημαντικές αλλαγές κι ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του καναλιού.

Βλέπεις λατρεμένη, οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 εκεί στο Μαρούσι, έχουν βαλθεί φέτος να κυριαρχήσουν στους πίνακες τηλεθέασης και προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους, εννοείται πως δεν ησυχάζουν στιγμή και επίσης εννοείται πως βρίσκονται διαρκώς σε ετοιμότητα. Αποτέλεσμα; Οι εκπλήξεις και οι ανατροπές αυτή την εποχή για τους Αντεννικούς είναι καθημερινό φαινόμενο.

Έτσι, μπορεί το κανάλι να είχε ανακοινώσει πως θα φέρει στους δέκτες μας μετά Βαΐων και κλάδων το «Bachelor» και πως χρέη παρουσιαστή είχε αναλάβει ο Χάρης Χριστόπουλος, ,όμως, στη πορεία τα σχέδια άλλαξαν.

Άλλαξαν τα πλάνα του ΑΝΤ1 και όχι το «Bachelor» δεν θα βγει τελικά στον αέρα. Το fresh πρότζεκτ που αποφασίστηκε να έρθει στους δέκτες μας οσονούπω, είναι το «Game of Love», είδηση την οποία κι επιβεβαίωσε ο ίδιος ο γενικός διευθυντής προγράμματος, μάρκετινγκ κι επικοινωνίας του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος στο «Πρωινό» και μάλιστα έσπευσε να διευκρινίσει, πως κι εδώ χρέη παρουσιαστή έχει αναλάβει ο Χάρης Χριστόπουλος, από την στιγμή που με τον άνθρωπο τα είχαν βρει για το «Bacherol» και ματαιώθηκε. ‘Αλλωστε, έχουμε να κάνουμε με παραπλήσιας φιλοσοφίας τηλεοπτικά φορμάτ.

Όχι, γιατί ήδη είχε αρχίσει να γίνεται ντόρος με το αν μένει ή φεύγει από τον ΑΝΤ1 ο Χάρης Χριστόπουλος (πριν καλά-καλά πάει…), οπότε και ο Γιάννης Λάτσιος θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, αφού «όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος», καρατσεκαρισμένο!

 

READ more