Αμαλία Καβάλη για «Ναυάγιο»: «Η Στέλλα διεκδικεί να βρει τον δολοφόνο του άνδρα της, φτάνει στα όρια» – Θα είναι μαζί με τον Βασίλη;

Η Αμαλία Καβάλη, η οποία τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στο «Ναυάγιο», «άνοιξε» την καρδιά της στην «Ελένη» και μίλησε για τις σπουδές της, την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά και για τον ρόλο της στην μεγάλη παραγωγή του MEGA.

«Οι γονείς μου δεν πίστευαν ότι το θέατρο και η υποκριτική θα μπορέσουν να με ζήσουν και μου ζήτησαν να σπουδάσω πρώτα κάτι άλλο. Το καταλαβαίνω αυτό το άγχος. Όντως έχω περάσει αρκετή ανεργία μέχρι να ορθοποδήσω», παραδέχτηκε αρχικά η ηθοποιός, μιλώντας για τις σπουδές που έκανε στα Οικονομικά, στην Αγγλία.

Η Αμαλία Καβάλη αναφέρθηκε στη «Στέλλα Πετράτου», την οποία υποδύεται στο «Ναυάγιο» του MEGA. Μιλώντας για τον ρόλο της, η ίδια σημείωσε ότι «η Στέλλα είναι ηθοποιός σε μια εποχή, που σημαίνει ότι είναι επαγγελματίας. Εργάζεται σε έναν σκληρό χώρο και διεκδικεί δικαιώματα. Είναι σημαντικό για εκείνη να κάνει τη δουλειά της όπως θέλει αυτή. Χαράζει τον δικό της δρόμο».

Η Στέλλα έχασε τον άντρα της στο ναυάγιο και αφού έμαθε ότι τον έχουν σκοτώσει, άρχισε να ζητά εκδίκηση. «Ο σεναριογράφος επέλεξε να βάλει την αντίδραση της αυτοδικίας σε έναν γυναικείο χαρακτήρα που δεν το συνδέουμε έτσι κατά βάση. Η βεντέτα έρχεται σε μία γυναίκα, που διεκδικεί να βρει τον δολοφόνο του άντρα της και προσπαθεί να τον κάνει να ομολογήσει πριν τον σκοτώσει. Η Στέλλα σχεδιάζει μια μεγάλη διαδρομή», είπε σχετικά.

«Η Στέλλα φτάνει στα όρια. Αν και μαθαίνει ότι ο δολοφόνος του άντρα της έχει παιδί, την καταλαμβάνει κάποια μανία. Δεν είναι φτιαγμένη δολοφόνος, δεν έχει ξαναπιάσει όπλο».

 

Ερωτώμενη αν θα είναι κάποια στιγμή μαζί με τον Βασίλη, τόνισε ότι και οι δύο βρίσκονται σε πένθος. «Τώρα εάν θα είναι μαζί…», είπε με νόημα αποφεύγοντας να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Read More

And More