Άμπερ Χερντ: «Σπάει» τη σιωπή της στην πρώτη συνέντευξη μετά τη δικαστική νίκη του Τζόνι Ντεπ

Την πρώτη συνέντευξη μετά τη νίκη του Τζόνι Ντεπ στην πολύκροτη δίκη παραχώρησε η Άμπερ Χέρντ στο δίκτυο NBC News και τη δημοσιογράφο Savannah Guthrie.

Η Άμπερ Χέρντ τα έβαλε με τους ενόρκους, σημειώνοντας ουσιαστικά ότι μεροληπτούσαν υπέρ του πρώην συζύγου της, ωστόσο δεν τους κρατάει κακία. «Στην πραγματικότητα καταλαβαίνω. Είναι ένας αγαπητός χαρακτήρας και οι άνθρωποι αισθάνονται ότι τον γνωρίζουν. Είναι ένας φανταστικός ηθοποιός», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά

Ακόμα, η Άμπερ Χερντ τάχθηκε και εναντίον των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, υπογραμμίζοντας πως τα σχόλια στο διαδίκτυο ήταν «άδικα εις βάρος της».  «Δεν με νοιάζει τι πιστεύει κανείς για μένα ή πώς κρίνει ό,τι συνέβη στην ιδιωτική ζωή του σπιτιού μου, στον γάμο μου, πίσω από κλειστές πόρτες», είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Δεν υποθέτω ότι ο μέσος άνθρωπος πρέπει να γνωρίζει αυτά τα πράγματα. Και έτσι δεν το παίρνω προσωπικά».

«Αλλά ακόμα και κάποιος που είναι σίγουρος ότι αξίζω όλο αυτό το μίσος και τα βιτριολικά λόγια, ακόμα κι αν νομίζετε ότι λέω ψέματα, δεν θα μπορούσατε να με κοιτάξετε στα μάτια και να μου πείτε ότι στα social media υπήρξε δίκαιη εκπροσώπηση. Δεν μπορείτε να μου πείτε ότι πιστεύετε πως αυτό ήταν δίκαιο» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Η πολύκροτη δίκη ολοκληρώθηκε την 1η Ιουνίου, με τους ενόρκους να αποφασίζουν ότι οι ισχυρισμοί της Άμπερ Χέρντ ειναι ψευδείς. Μάλιστα, το μοντέλο καλείται να πληρώσει στον πρώην σύζυγό της ένα ποσό – μαμούθ της τάξεως των 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Read More

And More