Αν ήμουν πλούσιος: Ο Νίκος Αναδιώτης “εισβάλλει” στη σειρά και φέρνει τα πάνω-κάτω!

«Ο Νίκος Αναδιώτης θέλει να συνεχίσει να δουλεύει ως ηθοποιός και τον έχουμε δει να κάνει και θέατρο και επιστρέφει μέσα από το καθημερινό σίριαλ του ΑΝΤ1 “Αν ήμουν πλούσιος”», είχε αναφέρει πριν λίγο καιρό η Νάνσυ Παραδεισανού μέσα από τη στήλη της “Swipe Up” στην εκπομπή “Το Πρωινό” .

Το μεσημέρι της Τρίτης, λοιπόν, το κανάλι του Αμαρουσίου εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την ένταξή του στο cast της επιτυχημένης καθημερινής σειράς του. Ο Νίκος Αναδιώτης μπαίνει στο “Αν ήμουν πλούσιος” στα τέλη Φεβρουαρίου και θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Μάκη Ζάβαλου.

Ποιος είναι ο Μάκης Ζάβαλος;

Ποδοσφαιριστής και νέο απόκτημα του Σίφουνα που φέρνει αναστάτωση στις θηλυκές υπάρξεις. Ελαφρόμυαλος, ντριμπλαδόρος και αθεράπευτος καζανόβας, ανάβει φωτιές σε καρδιές, αλλά και σε αντίπαλα δίχτυα. Ο Σωτήρης, που προσέχει τον αέρα και την άνεση του Μάκη, βλέπει σ’ αυτόν τον εαυτό του στα νιάτα του. Αρχίζει να του βγάζει τα εσώψυχά του και ο Μάκης αρχίζει να του δίνει συμβουλές, για να έχει ερωτικές επιτυχίες στις γυναίκες. Ο Σωτήρης, όμως, αγνοεί ότι ο Μάκης έχει ήδη μπλέξει με την κόρη του, τη Μυρτώ. Η παρουσία του θα μοιράσει «εγκεφαλικά» στο σπίτι των Μπούμπληδων και όχι μόνο…

Δες φωτογραφίες από τα γυρίσματα:

Η συνέχεια επί της οθόνης!

Read More

And More