Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα του Σαββάτου 5 Σεπτεμβρίου η Αναστασία Γιάμαλη με τις «Εξελίξεις Τώρα», επιστρέφοντας για τρίτη συνεχόμενη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του MEGA.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια καλησπέρισε τους τηλεθεατές στις 15:20, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο για την ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου, χωρίς να χάσει χρόνο, καθώς πέρασε αμέσως στις σημαντικότερες ειδήσεις της επικαιρότητας και στα θέματα που βρίσκονται στο επίκεντρο της ημέρας.
Αφού προβλήθηκε ένα βίντεο με τις σημαντικότερες στιγμές των τελευταίων μηνών, η Αναστασία Γιάμαλη ανέφερε: «Αυτά συνέβησαν όσο λείπαμε. Οι “Εξελίξεις Τώρα” όμως επέστρεψαν και δεσμευόμαστε να σας κρατάμε ενήμερες και ενήμερους για όλα όσα έχει σημασία να γνωρίζετε. Χαίρομαι πολύ που ξαναβρισκόμαστε κυρίες και κύριοι. Καλησπέρα σας.
Θα πω καλό αποκαλόκαιρο και καλή σας και καλή μας δύναμη. Οι εξελίξεις είναι εδώ. Ο Σεπτέμβριος άλλωστε είναι μήνας ανασύνταξης και αναδιάταξης δυνάμεων και εμείς έχουμε να πούμε πολλά και σήμερα και τελευταίες εξελίξεις και να προσπαθήσουμε να διώξουμε και το άγχος της πρεμιέρας».
Με την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα σε πρώτο πλάνο, η Αναστασία Γιάμαλη και η δημοσιογραφική της ομάδα επέστρεψαν στις επάλξεις με ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις, αναλύσεις και σχολιασμό, επιχειρώντας και φέτος να φωτίσουν όσα βρίσκονται πίσω από τους τίτλους των ειδήσεων.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
