Αναστασία Παντούση: Η σπάνια εξομολόγηση για τον Ιωάννη Παπαζήση – «Δεν με φοβίζει ότι κάνουμε την ίδια δουλειά»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 21/9 η Αναστασία Παντούση, με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη νέα δραματική σειρά του Mega, Το Ναυάγιο.

Η νεαρή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή, για την σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση αλλά και για τον λόγο που αποφάσισε να μιλήσει δημόσια γι’ αυτό.

«Το άφησα να κυλήσει και όταν εγώ ήμουν έτοιμη και ήθελα χωρίς να με αναγκάσει ή να μου το επιβάλει κάποιος. Έτσι, όλα κύλησαν ομαλά με φως. Δεν δυσκολεύτηκα. Ότι και να κάνεις από κάπου θα πιαστούν, οπότε χαίρομαι τη στιγμή. Από την στιγμή που αποφασίζεις με έναν άνθρωπο να είστε μαζί δεν μπορείς να στερηθείς πράγματα λόγω της δημοσιότητας», είπε αρχικά η Αναστασία Παντούση.

Η Αναστασία Παντούση τόνισε ότι πάντα περιμένει τη γνώμη του Ιωάννη Παπαζήση όσον αφορά στη δουλειά της, ενώ εκείνη είναι πάντα αυστηρή με τον εαυτό της.

«Δεν με φοβίζει ότι με τον σύντροφό μου κάνουμε την ίδια δουλειά, ίσα ίσα που περιμένω να δούμε μαζί κάποιο επεισόδιο για να ακούσω την κριτική του. Είμαι αγχωτικός τύπος ανθρώπου. Δεν απολαμβάνω δυστυχώς τη στιγμή. Έχω δοκιμάσει ψυχανάλυση, δεν μου πήγαινε. Δεν έχω βρει ακόμα τον κατάλληλο άνθρωπο, αλλά θέλω πολύ», πρόσθεσε η Αναστασία Παντούση.

«Με τον σύντροφό μου ταξιδεύουμε συχνά. Πήγαμε πρόσφατα στο Παρίσι και Νορμανδία και μας άρεσε πολύ», είπε ολοκληρώνοντας η Αναστασία Παντούση.

Read More

And More