Αναβλήθηκε η δίκη του Παντελίδη – Όσα αναφέρουν οι δικηγόροι Κυριάκου – Αρναούτη

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τη μέρα που ο αγαπημένος τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Ωστόσο η υπόθεσή του δεν έχει κλείσει ακόμη αφού η οικογένεια του τραγουδιστή βρίσκεται ακόμη σε μια ανοιχτή δικαστική διαμάχη τόσο με την ασφαλιστική εταιρεία όσο και με τα δυο κορίτσια που βρίσκονταν μαζί του στο αυτοκίνητο το μοιραίο βράδυ, τη Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου.

Σήμερα μάλιστα αναμενόταν να γίνει η εκδίκαση τριών αγωγών για τη συγκεκριμένη υπόθεση ωστόσο η δίκη πήρε αναβολή καθώς η ασφαλιστική εταιρεία απάντησε με αγωγή.

“Σήμερα ήταν τρεις αγωγές στο πηνάκειο γραμμένες. Ήταν η αγωγή της Μίνας Αρναούτη κατά της ασφαλιστικής εταιρείας. Η αγωγή της Φρόσως Κυριάκου κατά της ασφαλιστικής εταιρείας και η αγωγή της οικογένειας Παντελίδη κατά της ασφαλιστικής εταιρείας και της Φρόσως Κυριάκου. Αυτές οι τρεις αγωγές αναβλήθηκαν για τις 11 Δεκεμβρίου γιατί η ασφαλιστική εταιρεία προσκόμισε δικόγραφο αγωγής εναντίον της οικογένειας ζητώντας να της καταβάλει ότι τυχόν καταβληθεί από την εταιρεία στα δυο κορίτσια” ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη. 

Στη συνέχεια στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος της Φρόσως Κυριάκου ο οποίος τόνισε, “Από τη πλευρά μας τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα σχετικά με το ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο καθώς έχει κριθεί τελεσίδικα από τις εισαγγελικές αρχές. Εξακολουθεί να γίνεται μια προσπάθεια να δημιουργηθεί μια παραφιλολογία σχετικά με το ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο αλλά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, έχουν κριθεί… Η πελάτισσά μου είναι μια νέα κοπέλα που προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινότητά της, έχει τελειώσει τις σπουδές της και προσπαθεί να δουλέψει”.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε ποια θα είναι η έκβαση αυτής της δικαστικής διαμάχης.

Read More

And More