Ο Ανδρέας Φουστάνος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου. Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός αναφέρθηκε στη σχέση με τις κόρες του, τη σύντροφό του που κάνει το ίδιο επάγγελμα με εκείνον, ενώ απάντησε και για την Ελένη Μενεγάκη και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Δεν ήμουν χαζομπαμπάς ποτέ. Επειδή έχω κόρες, ήταν λίγο δύσκολο ένας μπαμπάς να είναι πολύ κοντά με τις κόρες, λόγω διαφορετικών προτεραιοτήτων που έχει ο καθένας, έτσι; Και ενδιαφερόντων. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε στενές σχέσεις. Τα κορίτσια έχουν πολύ πιο στενή σχέση με τον πατέρα παρά με τη μητέρα», εξομολογείται ο Ανδρέας Φουστάνος.
Για τη σύντροφό του αποκάλυψε: «Η συνεργασία, ειδικά η επαγγελματική, είναι μια σχέση πολύ ιδιαίτερη και θέλει να υπάρχει σύμπνοια. Κόντρες υπάρχουν πάντα και μες στη δουλειά, και νομίζω ότι αυτά δεν μπορεί να τα αποφύγει κανείς».
«Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να κάνει ένα διάλειμμα, γιατί μπορεί να κουράστηκε ή να κούρασε ή θέλει να κάνει κάποια αλλαγή. Αλλά εγώ πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι οι οποίοι αγαπάνε αυτό που κάνουν, δεν το αφήνουν εύκολα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Φουστάνος.
«Πιστεύω ότι είναι λάθος να προβάλλεται κάτι που έχει σχέση με την ιατρική μέσω των social. Διότι, κατά κάποιο τρόπο, το υποτιμούμε και ίσως και, επειδή απευθύνονται και στους νέους, να νομίζουν ότι είναι κάτι εύκολο και μπορεί να το προσεγγίζουνε και να κάνουνε ό,τι θέλουνε σε οποιαδήποτε ηλικία», απάντησε ο Ανδρέας Φουστάνος για τις αισθητικές επεμβάσεις που πλασάρονται στα κοινωνικά δίκτυα.
Σου θυμίζουμε ότι ο Ανδρέας Φουστάνος με την πρώην σύζυγό του, Νατάσα Θεοδωρίδου υπήρξαν κουμπάροι στον γάμο της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
