Ανδρέας Φουστάνος: Το παρασκήνιο για τη δημοσιοποίηση του λίφτινγκ του Ηλία Ψινάκη

Τον Ανδρέα Φουστάνο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας.

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός αναφέρθηκε στον φόβο με τον οποίο οι άντρες αντιμετωπίζουν τις αισθητικές επεμβάσεις, ενώ θυμήθηκε και δυο από τις επεμβάσεις που έκανε κι έγραψαν ιστορία, αυτή της Μαργαρίτας Παπανδρέου αλλά και αυτή του Ηλία Ψινάκη.

«Οι άντρες φοβούνται περισσότερο το νυστέρι, αλλά είναι και γενικά πιο φοβητσιάρηδες. Κάνουν λίφτινγκ, σε μικρότερο ποσοστό από τις γυναίκες, αλλά κάνουν…» ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Φουστάνος.

«Η Μαργαρίτα Παπανδρέου μόνη της δημοσιοποίησε την πλαστική που της έκανα. Είναι μια γυναίκα εν ζωή, νομίζω έκλεισε τα 100, μια γυναίκα πολύ προοδευτική, δεν είχε ταμπού, δε την ενδιέφερε τι θα πει ο κόσμος, πολύ προχωρημένη για την εποχή εκείνη… Ο Ηλίας Ψινάκης είχε προγραμματίσει να δημοσιοποιήσει το λίφτινγκ. Μου είχε πει μια πολύ σωστή τοποθέτηση εκείνη τη στιγμή, «αν το κρύψω και το μάθουν, θα αρχίσει το κουτσομπολιό, γι’ αυτό και θα το δημοσιοποιήσω, για να το κάψω”.

Και το έκανε. Εμείς μόνοι μας βιντεοσκοπήσαμε την επέμβαση, μετά πήρε το υλικό και το έκανε ό,τι ήθελε. Ήταν πολλά τα πικρόχολα και αρνητικά σχόλια. Λίγοι άνθρωποι μπορούν να αντιμετωπίσουν τέτοιες καταστάσεις με αυτό τον τρόπο. Εγώ δεν έχω δει άλλον άντρα που να βρήκε και να παραδέχτηκε ότι έκανε λίφτινγκ» είπε σε άλλο σημείο ο Ανδρέας Φουστάνος.

Read More

And More