Ανδρέας Λοβέρδος: Μιλά για την εμπειρία του από το πανηγύρι που έπαιξε ντραμς στο πλευρό του Χρήστου Μενιδιάτη

Για την εμπειρία του παίζοντας ντράμς σε πανηγύρι στην Δεσφίνα στο πλευρό του Χρήστου Μενιδιάτη μίλησε σήμερα το πρωί 16/8 ο Ανδρέας Λοβέρδος στην εκπομπή “Καλοκαίρι yes”.

Ο γνωστός πολιτικός που εδώ και 13 μήνες έχει δώσει ιδιαίτερη βάση στην εκμάθηση των ντράμς – η μουσική αποτελούσε πάντα μεγάλη του αγάπη – κατάφερε να παίξει σε live του γνωστού καλλιτέχνη κάτι για το οποίο νιώθει ιδιαιτέρως χαρούμενος και περήφανος.

«Η εμπειρία ήταν αξέχαστη για πάρα πολλούς λόγους. Δε θα την ξεχάσω ποτέ…Είναι κάτι που το κάνω τελείως ερασιτεχνικά και μου έκανε την τιμή ο Χρήστος Μενιδιάτης να θέλει να παίξω μαζί του. Δεν είμαστε φίλοι, τον ξέρω ως τραγουδιστή. Όταν σε μια εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά στο ραδιόφωνο είπα ότι θέλω να παίξω σε ένα πανηγύρι το καλοκαίρι, ένας άνθρωπος που οργανώνει τέτοιες εκδηλώσεις, μου έκανε τρεις προτάσεις, να παίξω με τον Λευτέρη Πανταζή, τον Νίκο Μακρόπουλο και τον Χρήστο Μενιδιάτη. Δε μπορούσα να παίξω στις άλλες δυο ημερομηνίες και έπαιξα με τον Χρήστο Μενιδιάτη» ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Λοβέρδος παραδέχτηκε ότι είχε πάρα πολύ άγχος ενώ όπως είπε αν είχε ασχοληθεί νωρίτερα με τα ντραμς, δε θα έκανε τίποτα άλλο στη ζωή του.

Δες στο παρακάτω βίντεο όσα είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Read More

And More