Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποκαλύπτει το επόμενο βήμα μετά το Big Brother και την αλήθεια για το J2US (video)

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Στην Φωλιά των ΚουΚου” και τον δημοσιογράφο Αρτ Αντιμιάν και μίλησε για την απόφασή του να επιστρέψει στην τηλεόραση, το Big Brother αλλά και τα μελλοντικά σχέδιά του στην τηλεόραση.

Για την επιστροφή του στην τηλεόραση: “Η επιστροφή μου για μένα ήταν ένα στοίχημα μετά από μια πολύ ισχυρή αρρώστια που έπαθα τον Φεβρουάριο… Αν δεν είχα αρρωστήσει έτσι μπορεί και να μην την αποδεχόμουν, δεν ξέρω, δεν είμαι σίγουρος. Αλλά μετά από αυτό χαμογέλασα και είπα “για σκέψου εκεί που έδινα τη μάχη της ζωής να βγω μετά στον αέρα και βγήκα”.

Το επόμενο βήμα μετά το Big Brother: “Μετά το Big Brother δεν ξέρω πρώτον αν θα συνεχίσω και αν συνεχίσω δεν ξέρω με ποιο είδος εκπομπής. Δεν ξέρω αν θα παρουσίαζα ή αν θα είχα συμμετοχή. Πολλές φορές ο παρουσιαστής είναι ο τροχονόμος και ο κριτής είναι πιο σημαντικός”.

To Just the 2 of us: “Μου έγινε μία πρόταση να λάβω μέρος στο Just the 2 of us. Αν δεν τελειώσει αυτή η εκπομπή δεν τρέχω σε άλλες εκπομπές. Δεν ξέρω ποιος ανακοίνωσε το όνομά μου. Εγώ δεν έχω εμπλακεί σε αυτή την ιστορία. Εγώ απάντησα στην πρόταση “μετά χαράς όταν τελειώσει το Big Brother”. Συναντήθηκα με τον Νίκο Κοκλώνη αλλά συναντήθηκα γι’ αυτή την πρόταση που έγινε. Γελάσαμε με το μπέρδεμα που έγινε”.

Για τη σχέση του με τον ΣΚΑΪ: “Έχω μία άλλη άποψη για το Big Brother για το πώς πρέπει να γίνει αλλά αυτό δεν λέει κάτι, δεν είναι δική μου η παραγωγή. Τους ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία και την πρόταση που μου έκαναν. Δεν ήμουν το ήσυχο παιδί αλλά και γι αυτό με πήρανε, για την ανησυχία μου, το μυαλό μου, την εμπειρία και την κρίση μου. Μου πρότειναν να μου μιλάνε στο αυτί αλλά εγώ ποτέ δεν έβαλα ακουστικό”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More