Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν έβρισκα το θάρρος να γνωρίσω στον γιο μου τις συντρόφους μου μετά τη μητέρα του»

Τον Ανδρέα Μικρούτσικο υποδέχτηκε η Τζένη Θεωνά στην εκπομπή «Μαμά-δες» την Κυριακή 4/2.

Ο γνωστός παρουσιαστής μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση με τον γιο του,  για το πώς διαχειρίστηκε την αναγνωρισιμότητά του, ενώ ανέφερε ότι πάντα του ήταν δύσκολο να παρουσιάζει στον Στέργιο τις επόμενες σχέσεις μετά τη μητέρα του.

«Ήταν δύσκολο να του συστήσω επόμενες σχέσεις μου λόγω της υπερβολής μου. Εγώ όσο ήταν μέχρι την εφηβεία και πηγαίναμε σε ταξίδι και ήμουν με μία γυναίκα και ποτέ δεν κοιμόμουν μαζί της κοιμόμουν με τον Στέργιο. Χωρίζω με τη Σοφία Βόσσου και τα φτιάχνω με τη σύντροφό μου που έγινε και γυναίκα μου και το πρώτο πράγμα, όταν βλέπω ότι θα έρθει να συγκατοικήσει στο σπίτι, λέω “πως θα το πω στον Στέργιο;”.

Φωνάζω το παιδί, ήρθε χαρούμενος και πήγα να του το πω και κόμπιασα. Του λέω “Στέργιο θα σου πω κάτι αλλά θέλω να το δεις με μία ευρύτητα”. Δεν έβρισκα το θάρρος να του πω ότι δεν είμαι με τη Σοφία και είμαι με τη Φωτεινή», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Ο Στέργιος διαχειρίστηκε τη δημοσιότητα μου με απόσταση και κριτική. Του ζητούσαν, ας πούμε, να κάνει δηλώσεις και με πολύ δυσκολία έπαιρναν δήλωσε από τον Στέργιο. Δεν καταπιέστηκε όμως γιατί είχε το δικαίωμα να μην μιλήσει για τον πατέρα του», πρόσθεσε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

«Θα πω όμως και κάτι. Την τελευταία φορά ήμουν στην εντατική πέρσι και ήρθε ένας δημοσιογράφος και με έβγαλε μια φωτογραφία, όταν βγήκα από την εντατική. Μαύρο χάλι. Τον έπιασε ο γιος μου, που δεν είναι αυτής της λογικής, και του έλεγε “δεν ντρέπεσαι”. Δηλαδή είναι ένας άνθρωπος με μέτρο, βαρύτητα, ουσία στον λόγο του και είναι πολύ αυστηρός με αυτά», συμπλήρωσε ολοκληρώνοντας ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Read More

And More