Ανδρέας Μικρούτσικος: Επέστρεψε στην εκπομπή της Καινούργιου – Τα πρώτα λόγια και το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε

Μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του και τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βγήκε νικητής και το πρωί της Δευτέρας 6 Δεκεμβρίου έκανε την τηλεοπτική του επιστροφή στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχτηκε στο πλατό τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος έχοντας ξεπεράσει τα δύσκολα, φαινόταν αρκετά ανανεωμένος και χαρούμενος που βρισκόταν ξανά μαζί με τους συνεργάτες του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του, ενώ έπλεξε και το… εγκώμιο της Κατερίνας Καινούργιου. Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι έπαθε σηψαιμία και μίλησε για το πολύ δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε φέτος.

 

«Εκεί που πίστευα ότι όλα έχουν τελειώσει και είμαι μια χαρά, ξύπνησα με πυρετό και τρέμουλο. Ήμουν σίγουρος ότι δεν έχω κορονοϊό. Πήρα έναν γιατρό και μου λέει νοσοκομείο κατευθείαν. Μετά, περιπέτεια τρεις μήνες.

Δεν θα σας πω λεπτομέρειες. Είναι του Αγίου Κοκλώνη και θέλω να του ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να ζήσει σαν τα ψηλά βουνά. Έπαθα τρία είδη συψαιμίας, όλες τις “μεταλλάξεις”. Μπήκα στην εντατική και με διασωλήνωσαν. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα» αποκάλυψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Read More

And More