Ανδρέας Μικρούτσικος για Light: «Δε με αφορά τι λέει, είναι σαν να μιλάω με έναν εξωγήινο»

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Light δείχνει να μην έχει τέλος. Ο παρουσιαστής μέσω τηλεφωνικής παρέμβασης που έκανε στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα” έδωσε τη δική του απάντηση στις νέες δηλώσεις που έκανε για τον ίδιο ο Light. (δες εδώ τι είπε ο Light)

«Δεν άντεξα. Με πήρε ο γλυκύτατος συνεργάτης σου και του είπα ότι δεν θέλω να μιλήσω αλλά αποφάσισα να κάνω μία πολύ μικρή παρέμβαση. Δεν με αφορά τι λέει ο Light,γιατί δεν υπάρχει ένα επίπεδο στο οποίο να ανήκουμε και οι δύο. Σαν να είμαστε δυο ξένοι, σαν να μιλάω με έναν εξωγήινο», είπε αρχικά στον αέρα του MEGA ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Εγώ ως μουσικός χρησιμοποιώ το κλειδί του Σολ, ενώ αυτός χρησιμοποιεί τη σιδερογροθιά. Είναι άλλες οι μέθοδοι», τονίζει ο παρουσιαστής για τον γνωστό τράπερ.

«Όταν από τη μελέτη του Light προκύπτει ότι ο αδελφός μου ήταν στιχουργός, που ο Θάνος δεν είχε γράψει ούτε ένα στιχάκι στη ζωή του… πιασ’ το αβγό και κούρευ’ το!», σχολιάζει στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τα σχόλια του δημοφιλούς τράπερ, κατηγορώντας τον για ηλικιακό ρατσισμό.

«Η μάνα μου έλεγε ένα ρητό: Αντρίκο, μη ζητάς από τον κ…λο της Μυλωνούς καλλιγραφία. Τι να ζητήσω μωρέ από τον Light; Καλλιγραφία;», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος κλείνοντας την τοποθέτησή του.

Read More

And More