Ανδρέας Μικρούτσικος για Ευγενία Μανωλίδου: «Εξαιτίας του Άδωνι Γεωργιάδη μπήκε στην τηλεόραση»

Την Ευγενία Μανωλίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” σε εκδήλωση που έγινε για την προεκλογική εκστρατεία του Άδωνι Γεωργιάδη, με την ίδια να δηλώνει πάντα στο πλευρό του συζύγου της. 

«Προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι στο πλευρό του συζύγου μου. Δε θα μου ζητήσει τη συμβουλή μου για κάτι αλλά ό,τι τον απασχολεί θα το συζητήσουμε» ανέφερε αρχικά η Ευγενία Μανωλίδου.

Όσο για το ενδεχόμενο να τη δούμε να επιστρέφει στην τηλεόραση, η Ευγενία Μανωλίδου απάντησε, «Δεν υπάρχει λόγος να με ξαναδείτε στην τηλεόραση. Κάνω πράγματα τόσο ουσιαστικά, που εμένα μου ταιριάζουν περισσότερο. Δεν υπάρχει λόγος για υποθετικά σενάρια. Από όλα όσα έκανα τηλεοπτικά κάτι έμαθα. Είμαι πολύ ευγνώμων για όλη την περίοδο που έζησα».

Μετά την προβολή των δηλώσεων, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε: «Εξαιτίας του συζύγου ανέλαβε εκπομπή. Τους γνώριζα εκείνη την εποχή, τους είχα και τους δύο καλεσμένους και για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση έπαιξε πιάνο και μάθαμε ότι ασχολείται με τη μουσική. Σε δική μου εκπομπή έγιναν όλα αυτά. Εξαιτίας του μπήκε, εξαιτίας του χτυπήθηκε. Αν ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την Ευγενία, στη βάση ότι είναι μία πάρα πολύ καλή μουσικός-πιανίστρια, θα την έβαζαν σε κάτι μουσικό. Πήγαν και την έβαλαν σε ένα προκλητικό project και «η γυναίκα του Άδωνι»… φάε ξύλο να ‘χεις.

Τότε ο Άδωνις ήταν ανατέλλων αστήρ της πολιτικής. Ήταν κάτι χειρότερο από σήμερα. Τώρα είναι εν ενεργεία Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας. Όταν έχεις ένα ριάλιτι και επιλέγεις τη γυναίκα του πολιτικά τότε αμφιλεγόμενου Άδωνι, το κάνεις επειδή είναι ο Άδωνις και βαράς επειδή είναι ο Άδωνις» είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Read More

And More