Ανδρέας Μικρούτσικος για Μαρία Μπακοδήμου: «Κάνει μια εκπομπή με κουτσομπολιό τρίτης κατηγορίας»

Την άποψή του για τη Μαρία Μπακοδήμου και την εκπομπή της αλλά και τον τρόπο με τον οποίο έχουν διαχειριστεί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο το τέλος της φιλίας τους εξέφρασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Επί τόπου» το πρωί της Κυριακής 3/3 και εμφανίστηκε ιδιαίτερα αυστηρός με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

«Η Μαρία Μπακοδήμου μπήκε από τα περιοδικά στην τηλεόραση με τη βοήθεια του Φώτη Σεργουλόπουλου. Είναι δύο άτομα που είχαν την προσωπική τους σχέση, έχει προκύψει μία αντιπαλότητα. Μπράβο τους που δεν ξέρουμε κουβέντα», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Μπράβο, μπράβο, μπράβο. Έτσι είναι οι προσωπικές σχέσεις. Είναι αξιοσημείωτο και εγώ το εκτιμώ, το δίνω και στους δύο», τονίζει ο παρουσιαστής για το γνωστό πρώην τηλεοπτικό δίδυμο.

«Να βάλω μία άλλη διάσταση ως ένας άνθρωπος που είναι 30 χρόνια στην τηλεόραση; Η Μαρία είναι σίγουρα κουρασμένη, γιατί έχει πολλά χρόνια στον χώρο. Για να την εμπνεύσεις, πρέπει η ομάδα να έχει μια ιδέα που η Μαρία να μπορεί να την εκφράζει και να πει: εδώ θα στήσουμε το καινούργιο στοίχημα», σχολιάζει στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Αν κάνεις μία εκπομπή που μοιάζει με όλες τις άλλες και στήνεται στο πόδι, τι να εμπνεύσεις τη Μαρία; Η Μαρία βλέπει ότι στα χέρια της δεν έχει τίποτα, έχει μία εκπομπή που κάνει κουτσομπολιό τρίτης κατηγορίας», επισημαίνει με αιχμηρό τρόπο ο παρουσιαστής.

«Έχει μία εκπομπή με ρεπορτάζ τρίτης κατηγορίας και πρέπει να το διαπραγματευτεί με το ταπεραμέντο της. Σήμερα έχει κουράσει η τηλεόραση, παιδιά», καταλήγει στο σχόλιό του για τη Μαρία Μπακοδήμου ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Read More

And More