Ανδρέας Μικρούτσικος: Η αποκάλυψη για το τηλεφώνημα με τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη – «Δεν ήξερα αν πρέπει να το πω»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε για πρώτη φορά στην εκπομπή Super Κατερίνα την επικοινωνία που είχε με τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά και την ενόχλησή της για το πώς διαχειρίστηκαν τα ΜΜΕ την υπόθεση με τις καταγγελίες κατά του ηθοποιού. 

«Δεν ήξερα αν πρέπει να το πω, το σκέφτηκα τώρα. Σε ανοιχτή ακρόαση, έχω μιλήσει με τη γυναίκα του Πέτρου. Σε ανοιχτή ακρόαση, από άλλο τηλέφωνο, μίλαγα, ήξερε ποιος είμαι και την άκουγα. Δεν ήξερα αν πρέπει να το πω… Ήταν πάρα πολύ αρνητική με ό,τι έχει λεχθεί και έχει ειπωθεί, πάρα πολύ θυμωμένοι αυτή και ο Πέτρος και με την εκπομπή μας και με την τηλεόραση γενικότερα», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Με τη δικιά μας εκπομπή; Γιατί σε σύγκριση με άλλες εκπομπές θεωρώ ότι το έχουμε διαχειριστεί πολύ καλύτερα», αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πρόσθεσε: «Το τεκμήριο της αθωότητας, για τόσο προβεβλημένα άτομα που τα ξέρουμε είναι διαφορετικό. Αν λέμε την ιστορία ενός αγρότη και δικαιωθεί στο τέλος, δεν τον έχουμε πολιτογραφημένο σαν Γιάννη. Είναι γενικό κι αόριστο. Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, το τεκμήριο της αθωότητας έπρεπε να είναι κόρη οφθαλμού. Όταν ρεπορταζιακά το αντιμετωπίζεις, αν αθωωθεί, που έχει αθωωθεί για κάποια… Όσο πιο γνωστός είσαι, τόσο το τεκμήριο της αθωότητας πρέπει να γιγαντώνεται. Για εμένα στην Ελλάδα, για όλες τις υποθέσεις, το τεκμήριο της αθωότητας καταπατιέται».

Read More

And More