Ανδρέας Μικρούτσικος: Η εξομολόγηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε – “Έφυγα και ξαναγύρισα! Με έσωσε ο γιος μου…” (video)

Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε!” και τον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος φέτος έκανε τηλεοπτικό comeback μέσα από το Big Brother του ΣΚΑΪ, ως σύμβουλος.

“Ήταν ένα στοίχημα για εμένα αυτή η επιστροφή! Εκεί που είδα ότι όλα τελειώνουν, έκανα μια συνέχεια στην τηλεόραση…”, είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, αναφέρθηκε στην χυδαία ατάκα του Αντώνη Αλεξανδρίδη περί βιασμού, λέγοντας: “Συμφωνώ απόλυτα με τον σταθμό. Ήθελα να του κάνω συνέντευξη, έχοντάς τον απέναντί μου. Θα ήμουν καταπέλτης στα ερωτήματα, πολύ σκληρός απέναντί του, αλλά θα του έδινα τη δυνατότητα να μας πει τα πάντα, να αποκαλυφθεί πλήρως η ταυτότητά του. Ήταν ένας από τους παίκτες που είχα αντίρρηση να μπει…”.

Όσο για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, εξομολογήθηκε: “Έφυγα και ξαναγύρισα! Είχα υπερβολική στενοχώρια, έπαθα μια ίωση, έπαθα ένα πνευμονικό οίδημα, έχασα την αναπνοή μου, πνίγηκα… Με έσωσε ο γιος μου… Εγώ δεν θυμάμαι τίποτα…”.

Τέλος, για τον αδερφό του, Θάνο Μικρούτσικο, που έφυγε από τη ζωή, δήλωσε: “Ο Θάνος έχει φύγει, δυστυχώς, αλλά είναι μέσα μου, στην καρδιά μου και το μυαλό μου…”.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More