Ανδρέας Μικρούτσικος: “Η Σοφία Δανέζη υποτιμά τη νοημοσύνη μου”

Δηλώσεις που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά το τέλος του Live της Παρασκευής προβλήθηκαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή “Ευτυχείτε“.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Χρήστου Μακρίδη από το Big Brother λέγοντας πως σύμφωνα με τις δικές του πληροφορίες η αποχώρηση αυτή ήταν αναμενόμενη μιας και στις πρώτες εβδομάδες του ριάλιτι που ο αντιδήμαρχος ήταν υποψήφιος, κατάφερε να παραμείνει κερδίζοντας με ελάχιστη διαφορά.

Βέβαια ο Ανδρέας Μικρούτσικος δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη Σοφία Δανέζη με την οποία κατά τη διάρκεια του live είδαμε να έρχεται σε σύγκρουση.

“Δεν υπάρχει χειρότερη ποινή από τον τηλεθεατή να βλέπει κάποιον και να λέει “α, να ένας ψεύτης”. Πήγε να με βγάλει με το κεφάλι πάνω και τα πόδια κάτω. Ε, όχι. Στα πόδια μου στέκομαι και είμαι όρθιος. Εδώ η Σοφία πέταξε τη σκακιέρα. Δεν έλεγε “δε το είπα”. Έλεγε ότι δεν καταλάβαμε τι είπε. Μα το είδαμε και είπες αυτό. Έμμεσα με κατηγορούσε για κακοήθεια. Ξεκίνησε υποτιμώντας τη δική μου νοημοσύνη…. Δεν είναι τρόπος αυτός να εκτιμάς τον εαυτό σου, να σέβεσαι τους άλλους και κατά συνέπεια και τους τηλεθεατές” είπε ο παρουσιαστής.

Read More

And More