Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ισχυρές παρουσιάστριες ήταν δίπλα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για να ευνοηθούν»

Την άγρια κόντρα ανάμεσα σε Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Φωτεινή Πετρογιάννη σχολίασαν το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Super Κατερίνα, με την Κατερίνα Καινούργιου και τη ομάδα της, να ανταλλάσσουν απόψεις για τις δηλώσεις ανθρώπων του χώρου που τοποθετήθηκαν σχετικά.

Τον λόγο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε μιλήσει ξανά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με αυστηρότητα για την στάση της για τις εποχές που η παρουσιάστρια βρισκόταν στον Alpha. (Δες εδώ όσα είχε δηλώσει)

Αυτή τη φορά όμως ,δεν στάθηκε μόνο στα λάθη της παρουσιάστριας, έριξε τα βέλη του και σε άλλες παρουσιάστριες και πρώην συνεργάτες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, οι οποίοι βρίσκονταν στο πλευρό της για να ευνοηθούν.

«Πιστεύω ότι όλα ξεκίνησαν από μια ατυχή συνέντευξη που δόθηκε στην Ελένη Μενεγάκη. Πιστεύω πως αν δεν είχε πει πως είχε μετανιώσει, δεν θα είχε συζητηθεί. Επειδή τέθηκε έτσι όμως, και εγώ στην προηγούμενη εκπομπή έβγαλα ολόκληρο λογύδριο», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Το χρεώθηκα εγώ το λογύδριό σου. Είπες κάτι εσύ κι εγώ την πλήρωσα. Τα έβαλαν μαζί μου επειδή δεν σε σταμάτησα. Εγώ δεν σε σταματώ όταν λες και για μένα αρνητικά πράγματα. Για όλους μπορείς να πεις. Είσαι ο Ανδρέας Μικρούτσικος» επεσήμανε η Κατερίνα Καινούργιου.

Και συνέχισε: «Θα μιλήσω και θα πω τα κακώς κείμενα, είτε με περιλαμβάνουν, είτε δεν με περιλαμβάνουν είναι κομμάτι της προσωπικότητάς μου και συστατικό σταθερό από την πρώτη ημέρα που κάνω τηλεόραση. Έτσι ήμουν, έτσι είμαι και έτσι θα είμαι. Δεν ήρθα εδώ ούτε να στρογγυλεύω, ούτε να ωραιοποιώ, ούτε κουκουλώνω, ούτε να γλείφω καταστάσεις. Εγώ είμαι αυτός που είμαι! Καταλαβαίνω να με εκτιμούν καταλαβαίνω και να μην με εκτιμούν, δεν θα παίξω ρόλο. Την προηγούμενη φορά, ήμουν οξύς. Αυτό το πράγμα γενικεύτηκε, ο καθένας είπε την άποψή του».

«Αν ήμουν εκείνη την περίοδο στον Alpha επειδή ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν κουμπάρος μου, θα του τα είχα πει έξω από τα δόντια. Θα του έλεγα ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αρκεί αυτό να μην επηρεάζει τις ισορροπίες και την πραγματικότητα που υπάρχει. Αν κάποιος στηριγμένος σε μια εξουσία πάρει ένα μαχαίρι και παίρνει κεφάλια εγώ δεν θα αντιδράσω; Κι ας μην έχω αυτή τη δύναμη. (…)

Αν είσαι ερωτευμένος και δεν βλέπεις πρέπει οι άνθρωποι που σε αγαπούν να σου μιλήσουν και να σε προστατέψουν. Ισχυροί άνθρωποι έγλειφαν τη συγκεκριμένη γυναίκα για να έχουν την εύνοια παραπάνω. Είναι ολοφάνερο, μην κάνετε ότι πέφτετε από τα σύννεφα. Ακόμα και ισχυρές παρουσιάστριες ήταν εκεί δίπλα της για να ευνοηθούν, συμπλήρωσε εκνευρισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος. 

Read More

And More